Oldal frissítése

ROCCAT Isku + Illuminated Gaming Keyboard US

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROCCAT Isku + Illuminated Gaming Keyboard US

Amikor a számítógépen játszik, nagyobb szüksége van a gyors és ügyes ujjakra és a kiváló reflexére. A csúcsteljesítményt csak is gondosan megválasztott felszereléssel érheti el. Az Isku billentyűzet kiváló minőségű, hihetetlenül gyors válaszidővel, emellett nagyon eredeti, modern design-nal bír. Hat szintű háttérvilágítást kínál és három külön programozható gombbal rendelkezik a halálos kombinációk aktiválására a játékban.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedi tervezésű gamer billentyűzet
  • Hat szintű háttérvilágítás (123 billentyű)
  • Minden lényeges billentyű programozása másodlagos parancsokhoz
  • 3 speciális billentyű a makrók futtatásához
  • Kompatibilis játék perifériák szinkronizálása
  • US billentyűzet kiosztás

Gyorsabb válaszidő

Kritikus helyzetekben különösen fontos, hogy megnyomja a megfelelő gombot. Az UV-bevonatnak és a hat választható megvilágítás szintnek köszönhetően minden körülmények között jól teljesít majd, még akár teljes sötétségben is. A háttérvilágítás jelenléte egyúttal késlelteti a szem fáradtságát az éjszakai hosszú játék esetén. Az Easy-Shift [+] funkciónak köszönhetően egy egész arzenálnyi trükk áll rendelkezésére az ellenfelekhez, mivel minden gombnak van egy másodlagos programozható funkciója. Akár úgy dönt, hogy egyszerű parancsokat, akár úgy, hogy összetett makrókat programoz ezeknek a gomboknak, a csatatéren mindenképpen csökken majd a reakcióideje. Ezen túlmenően három külön funkciógomb került elhelyezésre a szóköz billentyű alatt, így a halálos kombinációkat a hüvelykujjának villámgyors mozdulatával kivitelezheti.

Csatlakoztassa

A fent említett tulajdonságokon kívül a ROCCAT Isku billentyűzet másik előnye, hogy más technológiákkal is összekapcsolható,  amelyek segítenek a siker elérésében. Az első ezek közül a Roccat Talk, amely lehetővé teszi, hogy a ROCCAT játék perifériáit  összesítve másodlagos programozható gombokkal bővüljön a funkcionalitása, mint például az egér gombjai. Egy másik technológia, amely nagyban megkönnyíti a játékot: a ROCCAT SWARM. Ez egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a játék platformok és eszközök frissítését. Mondjon búcsút a több tucat ikonnak az eszköztáron!

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció US
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, Programozható billentyűk, Multimédiás gombok

Szín

Szín Fekete
Kód:  MI601f9p
Termékszám:  ROC-12-771

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10