Oldal frissítése

ROBOTIS STEM Level 1

ROBOTIS STEM Level 1

Merülj el a STEM (tudomány, technológia, tervezés és matematika) elveinek titkaiban, amelyeket egy egyedülálló elektronikus készlettel fedezhetsz fel. Ez a készlet megnyeri és szórakoztatja az összes kis és nagy felderítőt és felfedezőt. A ROBOTIS STEM Level 1 egy komplex bevezető szintű robotikus készlet, amelynek célja a középiskolások képzése. A készlet azokat a komponenseket tartalmazza, amelyek a STEM munka alapjainak elsajátításához szükségesek. Színes munkafüzetekben találhatod meg a részletes telepítési utasításokat. Alternatív megoldásként letöltheted az R+Design programot a robot összeállításának és szerkezetének előnézetére. A nagyítható és forgatható 3D-s modell bármilyen szögből megmutatja a robotot.

A készlet legfontosabb jellemzői

  • 247 részegység
  • 2 × intelligens meghajtó
  • Vezérlőegység
  • IR vonalkövető + 3 x IR érzékelő
  • 7 robo-példa
  • Praktikus képzési rendszer

Információkkal teli háromfázisú képzés 

A ROBOTIS STEM Level 1 elektronikus készlethez tartozó utasítások három fázisban zajlanak, a mellékelt munkafüzetek és kézikönyvek szerint. Az alapfázisban a diákok megtanulják a robot működésének tudományos és technológiai elveit. A fejezet végén részletes összeállítási útmutató található. Az alkalmazási szakaszban a diákok megtanulják a robotok programozásának és a programozás matematikájának elveit. Végül, az utolsó, gyakorlati fázisban a gyerekek a fejlett problémák megoldására és a versenyek robotjainak konfigurálására alkalmazhatják ismereteiket.

Kód:  ROBc04
Termékszám:  20515
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20