Oldal frissítése

robogó autók

Kiegészítők a termékhez

robogó autók

Tedd kis izgul öröm elegáns robogó motívum Villám McQueen a hit film autók. 20 kg-nál nagyobb kapacitású bőven elegendő az összes ág 2-4 éves, akik szeretik a szabadtéri testmozgás és mi is figyeli a főszereplő povedeného amerikai kasszasiker.

legfontosabb jellemzői

  • Szembetűnő színkombinációk
  • Állítható magasságú kormány
  • A hátsó kerekek csúszásmentes lábtartó a biztonságos vezetés

A pályán minden bizonnyal elpusztul

Szín variáció robogó szó Slam szemébe körül, amikor a fia vidáman lecsap. Kombinációi élénk színek, kiegészítve Villám McQueen, valóban hatalmas, így könnyen előfordulhat, hogy csak a gyerekek élvezni fogják a nagy érdeklődés és a figyelem más vezetők a pályán.

első a biztonság

A gyártók ügyesen gondolt maximális biztonság kezdő lovasok és egy robogó a hátsó a fokozott stabilitás elhelyezett két kerék csúszásmentes lábtartó. Ahhoz, hogy a kis srác, de lehet élvezni egy igazán kecses kört anélkül, hogy a sérülés veszélye, biztosan nem érdemes alábecsülni a kötelező felszerelés a sisak és párna, ami kárt okozhat sok biztonságosan megakadályozható.

kapacitás:
20 kg

Ajánlott kor:
2-4 év

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  HRAa4540
Termékszám:  3496271000455

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20