Oldal frissítése

Roadstar HIF-6970 BT

Kiegészítők a termékhez

Roadstar HIF-6970 BT

A CD-kedvelőknek még nem fellegzett be. Végülis pont nekik készítette a Roadstar a HIF-6970 BT mikrorendszert, amely készen áll teljesíteni ezeknek az ínyenceknek a kéréseit.

alaptulajdonságok

  • Stílusos retro kivitelezés
  • CD-R / CD-RW / MP3, USB / SD / MMC) lejátszása
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Fejhallgató kimenet
  • FM rádió, digitális LCD kijelző

A klasszikus és a modern összekapcsolása

A lejátszó nosztalgikus kivitelezésétől az USB bemenet tér el kissé, amely a zenék lejátszásának szélesebb skáláját biztosítja. Ha olyan zenét szeretne hallgatni, amely nincs meg CD-n, csatlakoztassa pedrive-ját a mikrorendszerbe, és hallgassa kedvenc zenéit!

Ha inkább rádiót szeret hallgatni, a Roadstar HIF-6970 BT mikrorendszerrel ezt a szenvedélyét is kiélheti. Az FM / AM / SW rádiókészülék segítségével magyar és külföldi rádióállomások  bőséges választékából válogathat.

 

Paraméterek

Rádió

Tuner típusa FM
Kód:  RDS014a1a
Termékszám:  HIF-6970 BT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05