Oldal frissítése

Roadstar HIF-1999d + BT

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Roadstar HIF-1999d + BT

Ha elege van abból, hogy a pincében vagy a padláson porosodnak régi hanglemezei, mert nem tudja mivel lejátszani őket, akkor a legjobb választás kincsei újjáélesztéséhez a Roadstar HiFD + BT lemezjátszó. Csak hajtsa fel a lejátszó fedelét, helyezze a korongra kedvenc lemezét, illessze a tűt a bakelitre, és élvezze a minőségi hangzást, ahogy sok-sok évvel ezelőtt is tette!

Minden zenei hordozóhoz

A lemezjátszó a Tonearm gyorsulási rendszer segítségével pörgeti lemezeit 33, 45 vagy 78 fordulat/perc sebességgel. Nem csak bakeliteket, hanem magnókazettáit is meg tudja hallgatni a készülék segítségvel. Ha viszont belefáradt a bakelit és a kazetta nyújtotta múltidézésbe, választhatja a CD lejátszó segítségét is, amely CD-R vagy CD-RW formátumokat képes megszólaltatni. Tart attól, hogy a gyakori lejátszás a lemez, CD vagy a kazetta minőségének romlását okozza?
Tegye félre az aggodalmát, mert "ripping" üzemmódban át tudja másolni kedvenc zenéit MP3 formátumba egy USB portra. Az USB csatlakozó segítségével akkor és ott hallgathatja meg őket, amikor akarja! A digitális hangolóegységnek (tuner) köszönhetően, pedig befoghatja kedvelt rádióadóit, amelyek tökéletes jeltisztasággal működnek.

Stílusos zenehallgatás

A stílusos, fából készült retro designnak köszönhetően a Roadstar lemezjátszó otthona sajátos díszévé válik. A nagyszerű hangzásért két hangszóró felel, amelyek 2×4,5 W-os teljesítménnyel bírnak. A kék hátterű LED kijelző mindig mutatja a készülék aktuális beállítását, és a vezérlést egy intuitív távvezérlő biztosítja. 

Műszaki adatok:

Adathordozók lejátszása:

Hanglemez
USB Flash Drive

CD-R, CD-RW

Audio:

A teljes kimeneti teljesítmény 64 W PMPO

Névleges kimeneti teljesítmény (RMS) 2 x 4,5 W

CD-meghajtó

LCD kijelző
CD, CD-R / RW
Támogatja a WMA, MP3 formátumot is

Tuner:
Típus: Digitális
Band: AM, FM, DAB +

Lemezjátszó:
Lejátszási sebesség: 33, 45, 78 fordulat/perc
Tonearm hangkar mechanizmus 

Méret:
50,8 × 21,5 × 33,4 cm

Tömeg:
kb. 7,4 kg

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Előerősítő Beépített
Hajtás Szíjas
Vezérlés Félautomata

Tulajdonságok és funkciók

Fordulatszám (f/p) 33,3, 45, 78
Kartípus Egyenes szárú kar
Design Retro

Hangszedő

Hangszedő típusa Piezoelektromos (kerámia, kristály)

Fizikai adatok

Szélesség 508 mm
Mélység 215 mm
Magasság 334 mm
Tömeg 7,4 kg
Kód:  RDS002b
Termékszám:  HIF-1999D+BT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05