Oldal frissítése

RITUALS The Ritual of Karma After Sun Hydrating Lotion 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RITUALS The Ritual of Karma After Sun Hydrating Lotion 200 ml

Olyan terméket keresel, amely ápolja a bőröd napozás után? Akkor az After Sun Hydrating Lotion biztosan jó választás lesz a számodra. A RITUALS The Ritual of Karma termékek antioxidáns hatású fehér teát és koncentrált ginkgo biloba kivonatot tartalmaznak. A termék hűsíti és táplálja a bőrt, így tökéletes megoldás a napozás utáni bőrápoláshoz. A kellemes lótuszvirág illatú Karma After Sun hidratáló testápoló megnyugtatja a hosszú napozás által irritált bőrt, és tartósabbá teszi a barnulást. Egyszerűen kend be a krémmel a bőröd minden egyes napozás után. A hűsítő hatás fokozása érdekében alkalmazás előtt a terméket a hűtőszekrénybe is beteheted.

A RITUALS The Ritual of Karma After Sun Hydrating Lotion főbb jellemzői

  • A The Ritual of Karma termékcsalád napozás utáni testápolója megbízható védelmet biztosít a napozás után
  • A napozás utáni hidratáló krém megnyugtatja az irritált bőrt
  • A RITUALS termék a lótuszvirág friss illatával gyönyörködtet
  • A fehér teában található antioxidánsoknak köszönhetően védelmet nyújt a bőr számára
  • A RITUALS The Ritual of Karma After Sun Hydrating Lotion tartósabbá teszi a barnulást
  • A napozás utáni hidratáló kellemesen hűsít

Összetétel

Víz/víz, denaturált alkohol, izosztearil-izosztearát, etil-hexil-sztearát, glicerin, propil-heptil-kaprilát, Be nem jelentett, cetearil-alkohol, panthenol, Butyrospermum Parkii (Shea) vaj, tokoferil-acetát, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, mentol, tokoferol, inositolt, mentil-laktát, Ginkgo Biloba levélkivonat, Camellia Sinensis levélkivonat, parfüm/parfüm, tridecan, glicerin-sztearát, PEG-100-sztearát, akrilát/C10-30 alkilakrilát-kriszolymer, nátrium-poliakrilát, xantán gumi, aszparaginsav, fenoxyethanol, ethylhexylglycerin, benzil-alkohol, benzil-szalicilát, Limonén, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Nátrium-hidroxid, Tetrasodium-iminodiszukcinát, Citromsav, Fumársav, Maleinsav

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Hűsítő, Tápláló, Nyugtató

Termék típusa

Használható Napozás után
Termék típusa Krém
Kód:  OPA403
Termékszám:  8719134039726

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10