Oldal frissítése

RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam Set 600ml

11 690 Ft

RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam Set 600ml

Fürdőhab RITUALS The Ritual Of Ayurveda zuhanyhab szett 600 ml
Rituals

A RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam egy luxus, zuhanyozáshoz készült hab, amelyet az ájurvédikus életmód ősi alapelveit szem előtt tartva terveztek. Mandulaolajjal és indiai rózsa kivonattal gazdagították, amelyek érzéki zuhanyozási élményt nyújtanak. Gazdag és selymes összetételének köszönhetően a készítmény dörzsölésre gél formából levegős habbá alakul, mely gyengéden tisztítja és hidratálja a bőrt. Mindennapi használatra ajánljuk, elegáns kialakítása pedig a személyes ápolási rituálé részeként tökéletessé teszi a bőrápolást.
Alapvető információk
Bőrtípus: minden bőrtípusra

Kényeztesd testedet a RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam fürdőhabbal

Emeld a következő szintre a napi zuhanyozást mandulaolajjal és indiai rózsával a The Ritual Of Ayurveda Shower Foam segítségével. Ez a fényűző hab nemcsak tökéletesen megtisztítja a bőrt, hanem segít abban is, hogy megszabadulhass az összes szennyeződéstől, valamint intenzív hidratálást és nyugtatást is nyújt a számodra. Puha és sima bőrrel távozol majd a zuhany alól, felfrissülsz, ugyanakkor az irritáció legkisebb jelét sem tapasztalod.

Fürdőhab RITUALS The Ritual Of Ayurveda fürdőhab szett 600 ml

A RITUALS The Ritual Of Ayurveda Shower Foam fürdőhabb főbb jellemzői

  • RITUALS A Ritual Of Ayurveda fürdőhab megtisztítja a bőrt és eltávolítja az összes szennyeződést
  • Hidratálást, táplálást és megkönnyebbülést biztosít
  • Kisimítja és puha tapintásúvá teszi bőrödet
  • A RITUALS fürdőhab nyugtató hatást is biztosít
  • Segít csökkenteni az irritációt
  • Gazdag habot képez
  • A készlet 3 darab 200 ml-es fürdőhabot tartalmaz

A RITUALS The Ritual Of Ayurveda fürdőhab összetétele

mandulaolaj – kisimít, puhít és táplál, valamint támogatja a bőr regenerálódását, illetve védi is egyúttal

indiai rózsa kivonat – nyugtat, segít enyhíteni az irritációt, puhító és tápláló hatása van

Mandulaolaj és indiai rózsa

Állítsd vissza a lélek, a test és a szellem harmóniáját a nyugtató RITUALS fürdőhab készlettel. Tápláló mandulaolajat tartalmaz a szett, így segít fenntartani bőröd optimális nedvességegyensúlyát. Az indiai rózsa jellegzetes és finom illatot biztosít, amely virágos, diós és gyümölcsös jegyeket ötvöz, és hozzájárul érzékszerveid harmonizálásához.

Táplálást és hidratálást biztosít

A Ritual Of Ayurveda fürdőhab nemcsak azért remek, mert tökéletesen megtisztítja a bőrt és megszabadítja az összes rárakódott szennyeződéstől, hanem azért is, mert intenzíven hidratál és táplál, enyhülést nyújtva így a száraz bőr számára. Hatását úgy teszi teljessé, hogy kisimítja a bőrt és puha tapintásúvá teszi. Nyugtató hatásának köszönhetően segít enyhíteni a bőrirritációt, felvitelkor gazdag habot hoz létre, ami növeli a zuhanyozás kényelmét.

Rituals

A Rituals luxuskozmetikumokra, valamint test- és otthonápolási termékekre specializálódott márka, amelyet a világ különböző szegleteiről származó ősi rituálék ihlettek. Filozófiájuk az, hogy a mindennapi tevékenységeket rituálékká lehet alakítani, amelyek értelmet adnak és örömet okoznak. A Rituals a test és a lélek összekapcsolására összpontosít olyan érzéki élményeken keresztül, mint a pihentető fürdőhabokkal való zuhanyozás, valamint aromás olajok, arcmaszkok és lakásparfümök használata. A Rituals márka elkötelezett a fenntarthatóság és a természet tisztelete mellett is, ami a természetes összetevők megválasztásában és a termékeik környezeti hatásának minimalizálására irányuló erőfeszítéseikben is megmutatkozik.

Összetétel

AQUA/WATER, NÁTRIUM-KÓKUSZ-SZULFÁT, DECYL GLUCOSIDE, ISOPENTANE, COCO-GLUCOSIDE, GLICERIN, PEG-120 METIL-GLÜKÓZ-DIOLEÁT, ISOPROPYL PALMITATE, PARFUM/FRAGRANCE, ISOBUTANE, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ÉDESMANDULA) OLAJ, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, CITRONELLOL, BENZIL-BENZOÁT.


Paraméterek

Típus

Típus Női

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 600 ml
Kód:  SG1387
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8719134127966

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20