Oldal frissítése

Riot Games League of Legends 3500Ft

4,0 5 értékelés
3 500 Ft

Riot Games League of Legends 3500Ft


Szerezz Riot pontokat az Alza webáruházában - 3500 Ft

Olyan népszerű Riot játékokkal játszol, mint a League of Legends, a Valorant, a Teamfight Tactics és a Legends of Runeterra? És növelni szeretnéd a virtuális valuta egyenlegedet? Az Alza oldalán azonnal és egyszerűen rendelhetsz 250 virtuális valutapontot tartalmazó ajándékkártyát, amelyet a Riot portfóliójából számos játékra beválthatsz!


Milyen bónuszokban lesz részed? 

Vásárolj Riot Pontokat, hogy új képességeket, varázslatokat, szintlépési jutalmakat és rengeteg tartalmat szerezz, amelyekkel fejlesztheted karaktereidet a League of Legends, a VALORANT és a Teamfight Tactics játékokban. A Legends of Runeterra játékban a Riot Pontjaidat különleges vagy ritka kártyákra cserélheted, hogy optimalizáld a gyűjteményedet és a legjobb kártyapaklikkal rendelkezz.

Riot Games League of Legends 3500 Ft ajándékutalvány


Riot Games League of Legends 3500 Ft ajándékutalvány

Válaszd ki a játékodat

A Riot Pontok a League of Legends, a VALORANT, a Teamfight Tactics és a Legends of Runeterra játékon belüli valuta. Ezek a Riot Pontok fizetési módként használhatók a Riot Games összes játékának különböző tartalmainak megvásárlására.


Miért a Riot Points?

  • Egyszerű és gyors aktiválás
  • A Riot Games teljes játékcsaládjára alkalmazható (League of Legends, Valorant, Teamfight Tactics és a Legends of Runeterra)
  • Azonnal letölthető
  • A virtuális 3500 Ft valuta azonnal hozzáadódik
Riot Games League of Legends 3500 Ft ajándékutalvány

Hol lehet beváltani a Riot Pontokat? 

A Riot Pontok beváltásához kövesd az itt található utasításokat.



Paraméterek

Rendeltetés

Kulcs Riot Games
Utalvány értéke 3500 Ft
Licenc Letölthető
Kód:  EPAY0019HU
Termékszám:  4251755650316

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05