Oldal frissítése

RIO Ultrahangos Facial

Kiegészítők a termékhez

RIO Ultrahangos Facial

Ultrahangos tisztító készlet RIO Facial ultrahangos spatula egy egyedülálló eszköz mélytisztítás és simító hatású. Egyesíti a két arc kozmetikai eljárások. Az első tisztítja a bőrt és eltávolítja az elhalt hámsejteket, eltömődött pórusokat, szennyeződéseket és a felesleges faggyút keresztül apró ultrahangos rezgéssel. A második módszer egy nagyfrekvenciás szonoforézis, ami beépítése szérumok, ampullák, a kollagén és a gél maszkok mélyen a bőr, ami nagyban növeli a hatékonyságot a hatóanyagok ezekben a készítményekben. Po ošetření ultrazvukovou špachtlí dochází k omlazení a osvěžení pleti, pleť je nádherně jemná a hladká.Spatula egyaránt alkalmas háztartási és ipari használatra.

legfontosabb jellemzői

  • mély tisztítás, radírozás és simítás a bőr
  • gyengéd radírozás a bőr apró ultrahangos vibráció
  • frekvencia szonoforézís
  • frekvenciája 25,000 rezgések / sec
  • a lehetőségét egy kisebb vagy nagyobb intenzitással
  • hálózati működés / aku

További előnyök

A kezelést kell végezni egyszer vagy kétszer egy héten. A legjobb eredmény érdekében használja a spatula fürdés vagy zuhanyozás után. A készüléken beállíthatja, kisebb vagy nagyobb intenzitással. Ez lehetővé teszi, hogy a munka vezeték nélkül és bevonása a hálózatba. Után automatikusan kikapcsol 10 perc inaktivitás. Egy másik része a csomag egy autós töltő adapter 230V / 5V, ultrahangos spatula, állvány és utasításokat.

alkalmazás:
Nedvesítsük arcát meleg vízzel, kapcsolja be a készüléket, és állítsa be magas vagy alacsony intenzitású impulzust. Áztassa egy darab pamut vízzel és mozgassa előtt a pengét. Az eleje a penge darabos finom vízpermetet szennyeződés és piszok. Miután a készüléket ki, majd törölje a penge egy nedves ruhával.

Kód:  RIO050b
Termékszám:  RIO-FASS2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20