Oldal frissítése

RIO Sonicleanse

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

RIO Sonicleanse

A RIO Sonicleanse Sonic Brush egy csúcskategóriás bőrápoló szett. A Sonicleans ecset gyengéden, gyorsan és hatékonyan távolít el minden szennyeződést a bőréről. Oszcilláló mozgásával a fej percenként akár 10.000 rezgést képes produkálni. Kitisztítja a pórusokat, elősegíti a mély és gyengéd hámlást. Eltünteti a különféle szennyeződéseket, mint például a felesleges bőr, a smink vagy az elhalt hámsejtek. Kezelést követően a bőr lágy, egyenletes és selymesen sima lesz. Minden bőrtípushoz kiváló. Használatát nem csak professzionális szépségszalonokban, de otthonra is kifejezetten ajánljuk.

Legfontosabb jellemzők

  • 10.000 oszcilláló mozgás percenként
  • 2 cserélhető betét - finom és szuper lágy
  • 2 fokozat
  • Vezeték nélküli működés
  • Töltés
  • Vízálló
  • Minden bőrtípushoz kiváló

Hasznos funkciók

A készülék két cserélhető bővítménnyel rendelkezik. A finom kefe mély tisztítást és hámlást segít elő, így bőre kellemesen friss és tiszta lesz. Minden bőrtípushoz kiváló. A lágy kefét főként érzékeny bőrhöz ajánlja a gyártó. A finom sörték szintetikus szálakból készültek. A szonikus technológiával rendelkező ecset két fokozatú: az alacsony a gyengéd hámlást segíti elő, a másik pedig a mély tisztításhoz ajánlott. A készülék amellett, hogy hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, vízálló kialakítással és praktikus töltővel is rendelkezik.
Használat:

  • Előkészítés - Nedvesítse be arcát meleg vízzel. A kozmetikai termékeket a fejre vagy közvetlenül az arcra kell felvinni
  • Tisztítás - Kapcsolja be a készüléket és válassza ki a megfelelő intenzitást. Tisztítsa meg bőrét finom, körkörös mozgással. Kezdje a homlokán, majd az orrán, az állán és legvégül az arcán használja. A készülék 20 másodpercenként hangjelzést ad majd és figyelmezteti, hogy más területen folytassa a kezelést.
  • Utolsó lépés - Öblítse le a bőrét meleg vízzel, majd szárítsa meg, és használjon bőrápoló krémeket. Végül pedig tisztítsa meg a készülék fejét.
Kód:  RIO050d
Termékszám:  RIO-FASUwhite

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05