Oldal frissítése

RIO Otthoni Lézeres Szőrtelenítő Készülék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RIO Otthoni Lézeres Szőrtelenítő Készülék


Szabaduljon meg a bosszantó szőrszálaktól örökre. A Rio új utat teremtett a sima, szörtelen bőr eléréséhez. Végezze el a lézeres szőrtelenítését arcán és egész testén otthona kényelmében. A készülék kétféle kezelési móddal képes működni. Az egyikkel egy-egy szálat távolíthat el, a másikkal nagyobb területeket vehet kezelésbe. Többé nem kell egy vagyont költenie különböző kezelésekre.


Szőrtelenítés, arc és a test

Arc és egész test szörtelenítés

Tartós eredmény

A Rio otthoni lézeres szőrtelenítő innovatív "Target-and-Treat" technológiájával a szőrszálak gyökerét pusztítja el.  A magas energia koncentrációnak köszönhetően csupán a szőrtüsző károsul a környező terület nem. Néhány nap vagy hét után a szőrszál elgyengül és kihullik. Ezt a folyamatot fototermolízisnek nevezzik. A RIO otthoni lézerrel a szőrtelenítés más, mint a többi módszerrel, mivel ez hosszan tartó eredményt biztosít. Mostantól otthon is szalon eredményt érhet el.

Innovatív technológia

A Rio Otthon Lézer  egy pontba koncentrálja a fénysugarakat. A lézer reakcióba lép a szőr festékanyagával, így hatalmas hőmérséklet koncentrálódik a szőrtüszőben, ezért az elég és elpusztul. A készülék 808 nm hullámhosszon működik, így nagyon világos és viszonylag sötét bőrön is használható. Azonbannem alkalmas afro-karibi vagy sötét típusú bőrre, mivel náluk a bőr melanin koncentrációhja túl nagy, így azt is roncsolná. A lézeres terápia ősz vagy fehér szálak esetén is hatástalan, mivel azokban nincs elég festékanyag a reakcióhoz.

A lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

Miért a RIO Otthoni Lézer?

  • Innovatív technológia "Cél-és-Treat"
  • 4 másodperces kezelés
  • Két kezelési mód
  • Klinikailag bizonyított tartós szőrnövekedés csökkentő
  • Tönkreteszi a szörszálak gyökerét a környező terület károsítása nélkül
  • Alkalmas arcszőrzetre, lábakra, karokra, hónaljra és bikinivonalra

Paraméterek

Típus

Típus IPL

Tulajdonságok

Üzemmódok száma 2

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat
Kód:  RIO010a
Termékszám:  RIO-LATW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10