Oldal frissítése

RIO CESO2

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

RIO CESO2

A RIO Deep Pore tisztító csúcstechnológiás eszköz a mélytisztításhoz és a bőrfiatalításhoz a faradikus és galván technológia elve alapján. A bőr tisztítására, hidratálására, fiatalítására és helyreállítására, valamint a további kezelésre való felkészülés érdekében a népszerű mikroáram-technológiát alkalmazza.  A készülék négy kezelést, a mélytisztítást, a bőr előkészítését, a hidratálást és a fiatalítást kombinálja. A kezelés eredménye a frissített, revitalizált és mélyen tisztított arcbőr. Egészséges és fiatalos benyomást kelt. Prémium professzionális bőrápolás.
Alapos tisztítás
A kezelés eltávolítja az összes szennyeződést és szennyeződést a bőrről, és felkészíti a bőrt a második kezelésre. Használat előtt tisztítsa meg a bőrt egy sminktisztítóval, és távolítsa el a make-up maradványokat.

A bőr előkészítése
A bőr optimálisan fel van készülve minden más kozmetikai kezeléshez és alkalmazáshoz, például éjszakai krémhez, speciális szérumokhoz és ampullákhoz. Használd más kezelések és kozmetikumok hatásának jelentős növelésére

Hidratáció
A kezelés javítja a bőr hidratációját. Ezt a kezelést részben száraz helyeken, például az arcon kell elvégezni. A kezelés felhasználható a galván vasalók táplálószérumainak beépítésére is.
Fiatalítás
A Deep Pore Cleanser technológia lelassítja az arc öregedésének jeleit. A professzionális ápolás eredménye szépen revitalizált és fiatalos bőr.

Főbb jellemzők

  • négy kezelés
  • galván és faradikus terápia
  • intenzitás beállítása
  • gyengéd arctisztítás
  • a népszerű szépségszalon technológiák kombinációja

Egyedi technológia

A galván technológiát a szépségszalonok évek óta használják hatékony eszközként a bőr öregedésének tünetei ellen. Ezenkívül fájdalommentes és nagyon hatékony mélytisztítást kínál. A faradikus technológia a fejlett elektromos izomstimuláció egyik formája, amely finoman tonizálja az arc izmait, hogy megfiatalítsa a bőrt. Az alacsony és a magas intenzitás szintje beállítható az egységnél.
Csomag tartalma:

  • Deep Pore tisztító
  • csomag 40 pamut törlővel
  • 2x AAA elem
  • állvány
  • használati útmutató


Paraméterek

Típus

Típus Tisztítókészlet

Típus

Típus Mechanikus

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás
Kód:  RIO050a
Termékszám:  RIO-CESO2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20