Oldal frissítése

RIO Blue Light fogfehérítő

Kiegészítők a termékhez

RIO Blue Light fogfehérítő

A RIO Blue Light fogfehérítő speciálisan kifejlesztett fogfehérítő kezelés aktív kék fénnyel és fehérítő géllel. A fény és a gél különleges kombinációja segít eltávolítani a kéretlen foltokat, amelyeket kávé, tea vagy vörösbor okoz. Eltávolítja a zománcon látható egyéb foltokat is, melyeket a dohányzás vagy az öregedés okoz. A legtöbb étel színezéket tartalmaz, melyek nem kívánt nyomokat hagynak a fehér fogzománcon. Még a túl kemény fogkefe, az öregedés és egyéb tényezők is okozhatnak sérülést a fogzománcon, melyek miatt a foltok megjelenése valószínűbb. A lámpa használata nagyon egyszerű, hatékony és biztonságos. Kis mérete miatt utazáshoz is tökéletes. Kiváló kiegészítő a gyönyörű és egészséges fogakért - ez mindenki névjegye.  

Legfontosabb jellemzői

  • Az aktív kék fény és a fehérítő gél egyedülálló kombinációja
  • Hatékonyan távolítja el a foltokat és az elszíneződéseket
  • 3 db fehérítő gél
  • Alkalmas otthonra és utazás közben
  • Egyszerű, gyors és biztonságos a használata

Egyedi kezelés

A Light Blue lámpa előnye, hogy használta egyszerű, ideális otthoni használatra, emellett ízléses, modern designnal rendelkezik. A kezelés hasonló a fogászati kezelésekhez, de nem helyettesíti a rendszeres fogászati ellenőrzéseket. A fehérítő készlet nem használható hidak, műfogsorok, aranyfogak, koronák és tömések fehérítésére. Higiéniai okokból a készülék egy fő használatára ajánlott. A szett tartalma egy fehérítő lámpa időzítővel, használati utasítás, lítium akkumulátorok, 3 tubus fehérítő gél, és egy fehérítő elem. 
Alkalmazás:

  • Tisztítsd meg a fogakat, majd helyezd a fogfehérítő gélt a fehérítő elembe, helyezd a szádba és harapj rá.
  • Kapcsold be a készüléket, a kék fény 10 percig fog világítani, majd automatikusan kikapcsol. 
  • A fehérítés után távolítsd el a fehérítő elemet a szádból, majd öblítsd le a fogaidat, és a fehérítő elemet tisztítsd meg meleg vízzel.
 
 
Kód:  RIO070a
Termékszám:  RIO-DCWH6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10