Oldal frissítése

RIO 60 Second Neck Toner Plus

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RIO 60 Second Neck Toner Plus

Legyen szép és fiatal a RIO 60 Second Neck Toner Plus nyekfeszeszesítő készülékkel.  Az életkor növekedésével a bőr elveszíti a rugalmasságát és kezd lassan csökkenni. Nagy figyelmet kell fordítani, a nyak körüli területekre, ahol a bőr az arcnál is gyorsabban öregedik.  A RIO 60 Second Neck Toner Plus rendszeres használata megőrzi a fiatalos megjelenést. Fedezze fel  az innovatívt technológiát, amely az elektromos stimuláció segítségével megerősíti a nyak izmait. Csak 60 másodperc naponta elegendő ahhoz, hogy megtapasztalja a fiatalító hatást. A bőre feszes és formás lesz

Legfontosabb jellemzői

  • LCD kijelző
  • Egyszerű és gyors alkalmazás
  • Csak 60 másodperc naponta
  • Klinikailag bizonyított eredmények
  • Akár 33%-kal feszesebb bőr
  • 4 program

Csak 60 másodperc

Vigyázz a bőrödre és lassítsd az öregedési folyamatot gyakorlatok és erőfeszítés nélkül. 60 másodperc Rio Neck Toner Plus működik az Ön számára. 4 program közül választhat a legjobb eredmény elérése céljából. Gyengéd impulzusok formálják a nyaki izmokat. Tehát használatako enyhe bizsergést érez és elkezdődik az izom-összehúzódás. Rendszeres használata megakadályozza az öregedés jeleit, s ezáltal szép és magabiztos maradhat.

 
Kód:  RIO030a
Termékszám:  RIO-NECK6cream

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05