Oldal frissítése

Ringke Signature iPhone Brown 7

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ringke Signature iPhone Brown 7

Minőségi luxus termék az iPhone 7 szerelmeseinek. Anyaga valódi bőr, fő funkciója természetesen a telefon teljes védelme a karcolásoktól és más sérülésektől, de ennél még többet tesz tulajdonosának. Belső zsebe három dokumentum vagy hitelkártya tárolására szolgál és kifinomult formájának köszönhetően stílusos divatkiegészítőként is kiváló.

Legfontosabb jellemzők

  • Valódi bőr
  • iPhone 7-hez
  • Kifinomult forma
  • 3 rekesz hitelkártyák és/vagy dokumentumok számára

A forma, amely mindenre gondol

A minimalista kialakítás nem csak vonzóvá teszi, de kompromisszumok nélkül is működőképessé teszi a telefont - az ügyesen elhelyezett lyuknak hála a hangszóró tökéletesen működik, így a készülék beszélgetés közben is a tokban tartható. Ha pedig képeket készítenél, a csúsztató rekesznek köszönhetően megteheted anélkül, hogy a telefont kivennéd elég, ha csak felcsúsztatod, hogy a kamera használható legyen.

 
Kód:  Ringk1s
Termékszám:  SNAP0002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15