Oldal frissítése

Rocker gőzös - narancssárga

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rocker gőzös - narancssárga

A 18 hónapos korú gyermekek számára ideális kézi kéményekkel ellátott luxus babaalakú hinta. Az érdekes tervezésnek köszönhetően a swing azonnal megérzi a gyermek érdeklődését, és emellett a gyermek környezetének csodálatos elterelését is szolgálja. Két-három gyermek tud lengeni ezen a lengetõn, és rengeteg szórakozást kínál a kölyöknek. Kiváló minőségű műanyagból készült, nagyon könnyen karbantartható és alkalmas kültéri és beltéri használatra. A lengés könnyű, könnyen hordozható és ellenáll a károknak.
Paraméterek és specifikációk:
Anyag:
Köpeny
Terhelhetőség:
75 kg
Méretek:
43 x 57 x 114 cm (HxTxD)
Súly:
2,8 kg
Színtervezés:
narancs
Alkalmas:
18 hónapos korú gyermekek
Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen van CE-megfelelőségi nyilatkozat.
Kód:  HRA1302n
Termékszám:  8595105730935

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10