Oldal frissítése

RING RSP150, 12V, 1,5W

4,3 9 értékelés
9 690 Ft

RING RSP150, 12V, 1,5W

A RING RSP150 egy praktikus napelemes töltő, amely biztosítja, hogy a járművek akkumulátorai még hoszzú állásidő után se hagyjanak cserben. A töltő „életben” tartaja az akkumulátort még akkor is, ha hosszú ideig nem használod vagy nem töttöd fel. Csak csatlakoztatnod kell a szabványos 12 V-os csatlakozóhoz (negatív pólus a vázon), vagyis a legtöbb esetben a szivargyújtóhoz. Akkor is működik, ha a felhős ég miatt csökken a megvilágítás. Minden bizonnyal értékelni fogod, hogy ellenáll a sérüléseknek és ütésálló. Ideális eszköz kempingezéshez vagy hosszú megállókhoz, ahol egész nap, folyamatosan töltheti az akkumulátort. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kimeneti teljesítmény 1,5 W
  • Meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát
  • Nagyobb ellenállás
  • 12V szivargyújtóba vagy csipesszel csatlakoztatható
  • Karbantartásmentes működés

Hogyan fokozhatod a hatékonyságot

A napelem felülete legyen mindig tiszta, hogy a cellák a lehető legtőbb fényt tudják átalakítani. Annak ellenére, hogy a berendezés ellenálló, figyelj a gondos és kíméletes használatra. Ne tedd ki a panelt közvetlen víz hatásának. A napelemet ideális szögben fordítsd a Nap vagy más fényforrás felé, mert az befolyásolja a hatékonyságot. A töltő folyamatos utántöltésre és az akkumulátor helyreállítására alkalmas, nem képes teljes értékű töltés biztosítására!

Méretek:
351 × 125 × 13 mm

 

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Napenergia-töltés

Tulajdonságok

Töltési feszültség 12 V
Min. töltőáram 0,09 A
Max. töltőáram 0,09 A
Akkumulátor max. kapacitása 47 Ah
Akkumulátor típusa Gél, Szilárd üvegszálas, Munka akkumulátor, AGM, MF, VRLA, Nedves, EFB
Mikroprocesszor nem
Kód:  AUPR01816
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RSP150

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05