Oldal frissítése

RING Napelemes töltő RSP240, 12V, 2,4W

4,6 11 értékelés
9 290 Ft

RING Napelemes töltő RSP240, 12V, 2,4W

A praktikus RING RSP240 napelemes töltő hosszú élettartamot biztosít különböző akkumulátoroknak járművektől kezdve egészen a hajókig. A töltő „életben” tartja az akkumulátort még hosszú idő után is, amikor nem használják. Csak a szabványos 12 V konnektorba kell csatlakoztatni (a negatív pólus az autó vázán), vagyis legtöbbször az öngyújtó dugaljába. Működik felhős ég alatt, gyengén világító fénynél. Minden bizonnyal értékelni fogja az ütésekkel és sérülésekkel szembeni ellenállást. Ideális eszköz kempingezésnél vagy hosszú megállóknál, amikor egész napos folyamatos töltést biztosít. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kimeneti teljesítmény 2,4 W
  • Meghosszabbítja az akkumulátorok élettartamát
  • Nagyobb ellenállás
  • 12V konnektorhoz
  • Karbantartásmentes működés

Hogyan lehet hozzájutni a megfelelő hatékonysághoz

A napelem felületének mindig teljesen tisztának kell lennie ahhoz, hogy a sejtek a lehető legtöbb fényt el tudják szívni. Annak ellenére, hogy ellenállóbb gondoskodjon a kíméletes bánásmódról és ne tegye ki a panelt közvetlen vízzel való érintkezésnek. Fordítsa naphoz vagy más fényforráshoz ideális szögben, mert befolyásolja a hatékonyságát. A töltő az akkumulátor folyamatos töltésére és helyreállítására szolgál és nem teljes töltésre!

Méretek:
349 × 213 × 13 mm

 

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Napenergia-töltés

Tulajdonságok

Töltési feszültség 12 V
Min. töltőáram 0,14 A
Max. töltőáram 0,14 A
Akkumulátor max. kapacitása 64 Ah
Akkumulátor típusa Gél, Szilárd üvegszálas, Munka akkumulátor, AGM, MF, VRLA, Nedves, EFB
Mikroprocesszor nem
Kód:  AUPR01817
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RSP240

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15