Oldal frissítése

Ring Doorbell Elite

5 1 értékelés

Ring Doorbell Elite

A Ring Doorbell Elite professzionális megoldás az otthonodban. Ez a csúcskategóriás ajtócsengő elegáns, süllyesztett kialakítással és Ethernet tápellátással rendelkezik. Emellett páratlan biztonságot és kényelmet kínál számodra azzal, hogy online felügyelheted az otthonod előtti területet, figyelmeztethet az ajtód előtti mozgásra, vagy akár közvetlenül a telefonodról üdvözölheted a vendégeket. Az értesítések, a mobilalkalmazás, az 1080p HD videó és a kétirányú kommunikáció (beépített hangszóró és mikrofon) révén szinte bárhonnan kommunikálhatsz a látogatókkal.

A Ring Doorbell Elite legfontosabb jellemzői

  • Időjárásálló
  • 802.11 b / g / n WiFi 2,4 GHz és 5 GHz + Ethernet
  • Éjszakai látás
  • Mozgásérzékelő
  • Mobil alkalmazás Élő nézettel
  • Tápellátás ethernet-en keresztül
  • 160°-os látómező vízszintesen és 90° függőlegesen

A Ring Doorbell Elite biztosítja a maximális biztonságot

Értékelni fogod az állítható mozgásérzékelőket is, amelyek mozgás észlelésekor azonnal riasztásokat küldenek a készülékre. Az éjszakai infravörös megvilágítás magától értetődő - tökéletes áttekintést nyújt arról, hogy mi történik a ház körül éjszaka is. A mobil alkalmazás kompatibilis az iOS, az Android és a Mac rendszerekkel. A Power over Ethernet biztosítja a legmegbízhatóbb kapcsolatot, amely lehetővé teszi, hogy mindig online maradj. A Ring Doorbell Elite klasszikus vezetékdobozokba van felszerelve.
Méretek:
11,94 × 6,98 × 5,51 cm



Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Betekintési szög 160 °
Kód:  RNGa07
Termékszám:  8VR1E7-0EU0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20