Oldal frissítése

RIMMEL LONDON Stay Matte Liquid Mousse Foundation 100 Ivory 30 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RIMMEL LONDON Stay Matte Liquid Mousse Foundation 100 Ivory 30 ml

A londoni dekorkozmetikai márka, azaz a RIMMEL LONDON ezúttal egy forradalmasított hab állagú alapozóval érkezik az Ivory árnyalatban. Az alapozó könnyed állagának köszönhetően nagyon könnyen felvihető a bőrödre. A Stay Matte Liquid alapozó egyáltalán nem hagy zsíros réteget a bőrön. A hab állagának hála nem nehezíti el a bőrt, nem képez rajta kellemetlen, látható réteget. Az alapozó minden bőrtípus számára alkalmas. Természetes matt megjelenést kölcsönöz egész nap. Az Ivory árnyalatot használhatod a nappali illetve az esti smink részeként is. A Stay Matte Liquidalapozó tökéletesen matt bőrt eredményez pillanatok alatt, az összes bőrhiba elfedésével.

A Stay Matte Liquid Mousse Foundation alapozó 100 Ivory árnyalatban fő jellemzői

  • A RIMMEL LONDON hab állagú alapozó könnyen felvihető a bőrre
  • Könnyű állagának köszönhetően nem nehezíti meg a bőrt
  • Megőrzi a bőrt matt állapotát egész nap
  • Az alapozó a bőr természetes árnyalatára épít
  • A Stay Matte Liquid minden bőrtípusra alkalmas
  • A Stay Matte Liquid Mousse Foundation segítségével kiválaszthatod azt az árnyalatot, amely megfelel a bőrszínednek

Alkalmazás:
Vidd fel az alapozót az ujjaid vagy egy sminkszivacs segítségével a tiszta és hidratált bőrre. Dolgozd el egyenletesen a bőrödön e az arc és a nyak problémás területein.

Összetétel:
Cyclopentasiloxane, Dicaprylyl Ether, Aqua/Water/EAU, Isododecane, Talc, Trihydroxystearin, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica Dimethyl Silylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polyglyceryl-3 Beeswax, Sorbitan, Sesquioleate, Trimethylsiloxysilicate, Kaolin, Tribehenin, Aluminium, Starch Octenylsuccinate, Propylene Carbonate, PEG-10 Dimethicone, Caprylyl Glycol, Polypropylene, Phenoxyethanol, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Dimethiconol, Laureth-4, BHT, Tocopherol [MayContain/peutContenir/+/-:Titanium Dioxide (CI77891),Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum
Bőrtípus Normál

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó
Hatás Egységes bőrszín

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Közepes fedésű
Kód:  DEKO3406
Termékszám:  3607342675773

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05