Oldal frissítése

RIMMEL LONDON Nail Nurse 7in1 12 ml

2 390 Ft

RIMMEL LONDON Nail Nurse 7in1 12 ml

Te is szereted a szépen manikűrözött körmöket? A közismert RIMMEL LONDON körömlakk pillanatok alatt csodálatos körmöket varázsol. Összetételének köszönhetően gyorsan száradó tulajdonsággal rendelkezik, vagyis a lakk pillanatok alatt megszárad. Hosszantartó hatással bír, vagyis nem kell aggódnod amiatt, hogy a körmödről hamar lepattog a festék. A jól ismert RIMMEL LONDON felső réteg fényes körömlakk bármilyen alkalomra tökéletesen illik. Legyen az szülinap, esküvő vagy csupán egy sima hétvége.

RIMMEL LONDON Nail Nurse 7in1 12 ml körömlakk legfőbb jellemzői

  • Gyorsan száradó típus
  • Fényes hatása minden alkalomra illik
  • Áttetsző RIMMEL LONDON körömlakk
  • Hosszantartó hatás
  • RIMMEL LONDON körömlakk maximális űrtartalma: 12 ml

Összetétel

ETHIL-ACETÁT, BUTIL-ACETÁT, ALCOHOL DENAT., NITROCELLULÓZ, ACETILTRIBUTIL-CITRÁT, ADIPINSAV/NEOPENTILGLIKOL/TRIMELLITES ANHIDRID KOPOLIMER, ISOPROPYL ALCOHOL, SZACHARÓZ-ACETÁT IZOBUTIRÁT, ACRYLATES COPOLYMER, ETOKRILÉN, KALCIUM-PANTOTENÁT, ASCORBIC ACID, OLEA EUROPAEA (OLÍVA) GYÜMÖLCSOLAJ, PANTHENOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOKÁDÓ) OLAJ, SODIUM CHLORIDE, TOCOPHERYL ACETATE, GLICERIN, CARTHAMUS TINCTORIUS (PÓRSÁFRÁNYMAGOLAJ), PUNICA GRANATUM KIVONAT, AQUA/WATER/EAU, MIRISZTOIL-PENTAPEPTID-17, IBOLYA 2 (CI 60725).

Paraméterek

Lakk típusa

Lakk típusa Felső réteg

Textúra

Textúra Fényes

Tulajdonságok

Hatás Gyorsan száradó, Hosszantartó
Szín Átlátszó

Űrtartalom

Űrtartalom 12 ml

Típus

Típus Női
Kód:  DEKO7597
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616304789861

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15