Oldal frissítése

RIKOMAGIC MK902 II 8 gigabájt

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RIKOMAGIC MK902 II 8 gigabájt

RIKOMAGIC MK902 II szépen kis számítógépes elképesztő áron és kiváló teljesítmény. Hirdesse TV univerzális Smart TV, amely személyre számos alkalmazás széles körű internetes szolgáltatások. Összehasonlítva a hagyományos okostévén ebben a mini számítógép játék és szórakozás. Kapsz választani egy végtelen sokasága alkalmazások, amelyek az operációs rendszer a Google bejelentette az Android. Számítógépes közel egy televíziós menteni, és CONNECT az AV vagy HDMI csatlakozóval. Ha szeretné használni a PC a munka, nem probléma, hogy CONNECT a megfelelő kijelző, billentyűzet, egér, és kap munkát.
Ideális esetben azonban kell alkalmazni, mint egy végtelen forrásából multimédiás szórakozás a nappaliban. Az alapítvány egy boldog ezeknek a funkcióknak a gyakorlat elég. Rich részét intézkedik gyorsan órajele, 4jádrový Rockchip 3288 processzor kísérettel 2 GB DDR3 memóriával és grafikus Mali-T764. Minden további nélkül, és több alkalmazást képes párhuzamosan futó és gyors váltás a kettő között.Meg tudja kezelni az összes formátumot, beleértve a video lejátszás felbontások akár Full HD, és cserélje ki a nagyobb asztali lejátszó.
Az adatok tárolása memória kapacitása 8 GB és felvehet egy Micro SD kártya. Oneszerűen kép a tér akár 32 gigabájt Minden internetes tartalom néhány percen belül kap a vezeték nélküli Wi-Fi vagy kábeles kapcsolat RJ-45.Expansion perifériák éppen 4 USB port és a Bluetooth vezeték nélküli. Csatlakoztassa őket a billentyűzeten keresztül a gyors gépelés, egér, külső meghajtók, flash memória, és 3G modem és mások.
Támogatott lejátszási formátumok:
Videó: az MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.263, H.264, H.265, AVS, VC-1, RV, VP6 / VP8, MVC (1080p) Sorenson Spark, MVC akár 4K2K @ 30fps
Audio: MP1, MP2, MP3, WMA, WAV, OGG, OGA, APE, FLAC, AAC, M4A, 3GPP

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Google Android

Processzor

Processzor sorozat ARM
Processzor frekvencia 1,8 GHz (1 800 MHz)

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája ARM
Videókártya modell Mali-T764

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 8 GB (0,01 TB)
Tárhely típusa Flash

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Webkamera, Wi-Fi
WiFi WiFi 802.11g, WiFi 802.11b

Szín és dizájn

Szín Fekete

Rendszermemória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa DDR3

Kimenetek

USB 2.0 4 ×
Grafika HDMI
Egyéb LAN, S/PDIF optikai kimenet
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül
Kód:  RK001d9d
Termékszám:  MK902II8GB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05