Oldal frissítése

RidgeMonkey - Sandwich Toaster XL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RidgeMonkey - Sandwich Toaster XL

Készíts finom frissítőt a RidgeMonkey szendvics készítővel, amely most már XL méretben is kapható. Ezt a praktikus segítő jól fog jönni ételek elkészítésénél a természetben, főleg halászatnál és táborozásoknál. A leégést megelőző felületnek köszönhetően, amely flourpolimerből készült, az étel és a szendvicsek nem fognak leégni, így a tisztítás ez által sokkal könnyebb. 

A mély Ridge Monkey toaster alumíniumból készült. A toastert elég elhelyezni főzőlapra, vagy tűz fölé, és pár percen belül elkészül a finom szendvics, grillhús vagy más étel, amelyet halászat közben készíthetsz el. A hosszú és hőálló fogó gondoskodik a könnyű és biztonságos kezelésről. A biztonsághoz és a magas kényelemhez továbbá hozzájárul az alacsony tömeg, így nem kell a táskádban fölösleges kilókat vinned. A Toaster RidgeMonkey bármilyen főzőlapon használható az indukciós főzőlapokon kívül. Ennek köszönhetően ideális ételek elkészítéséhez nem csak a természetben, de otthon is. Készítsd el ezzel a remek szendvicskészítővel a tökéletesen aranyra sütött szendvicseket, toastokat és sok más finomságokat, amelyeket éppen megkívántál. 

Kiemelt jellemzők

  • Alumíniumsütő XXL méretben
  • Tapadásmentes felület
  • Alacsony tömeg és könnyű kezelés
  • Zárható fogó 
  • Könnyű és gyors tisztítás
  • Bármilyen főzőlapon használható, kivéve az indukciósakat

Megjegyzés: Az első használat előtt a toastert alaposan mosd meg forró vízben.

Kód:  JVR049643
Termékszám:  5060432140168

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15