Oldal frissítése

Ridge Racer Unbounded - PC

4,0 2 értékelés
2 990 Ft

Ridge Racer Unbounded - PC

Ridge Racer Unbounded

A Ridge Racer Unbounded ismét a végtelenül szórakoztató arcade versenyzés útjára visz el. Csatlakozz a Karo Shindo vezette utcai versenyző bandához, és tedd próbára a vezetési képességeidet a Shatter Bay terület versenyzőivel folytatott párbajokban. Működési területed bővítéséhez sok ellenféllel kell versenyezned minden utcából. Mindezt egyjátékos módban és kifinomult multiplayer módban is.
Játék közben fantasztikus fizika és a csodálatos audiovizuális effektek lepnek meg, amelyek kihangsúlyozzák a tökéletesen megalkotott pusztítást. Változatos helyszíneken fogsz versenyezni, beleértve a kőolajfinomítót, az üzleti negyedet vagy a sokemeletes épületeket. A régi autókat a legdurvább gépek tucatjai váltják fel. A legendás Angel és Devil sem hiányzik, amelyet a sorozat előző részeiből már jól ismersz.

Fő jellemzők

  • Harcold ki a saját utadat: A fejlett fizika és az effektek kombinációja olyan pusztítást hoz létre, amilyet korábban soha nem láttál. Engedd szabadon a haragodat, pusztíts el mindent, ami az utadban áll, és törj magadnak saját rövidítéseket.
  • Versenyezz egy nagyváros utcáin: Shatter Bay a saját szabályai szerint él, és az utcáin száguldó erős autók a szétszaggatás szélére sodorták. A versenyek a kereskedelmi negyedekben, a kőolajfinomítóban, a kikötőben és a magassági építkezéseken zajlanak.
  • A versenyautók új típusai: A hagyományos versenyautók kimentek a divatból és a kemény utcai gépek hódították meg a terepet, köztük a legendás Ridge Racer autók, Angel és Devil.
  • Hozz létre egyszerűen saját pályákat, oszd meg őket online és játssz barátaidal.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Versenyzős

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges
Kód:  MVE000327
Termékszám:  5965

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10