Oldal frissítése

RICOH THETA X

276 490 Ft

RICOH THETA X

Otthonod vagy irodád megfigyeléséhez jól jön a RICOH THETA X kamera. 360°-os környezetet rögzít 60 MP felbontással (11008 × 5504). Nagyméretű, 2,25"-os LCD-érintőképernyővel rendelkezik az egyszerű és intuitív kezelés érdekében. A RICOH THETA X kamerával néhány perc alatt áttekintheted a készített képeket. A kamera vezérléséhez csak az érintőképernyőre van szükség, nincs szükség okostelefonos alkalmazásra. A kamerabelső memóriával rendelkezik, és támogatja a külső memóriakártya használatát is. Értékelni fogod a kiváló kép- és videóminőséget a továbbfejlesztett képstabilizátorral. A RICOH THETA X videokamera akár 5,7K felbontásban, másodpercenként 30 képkocka sebességgel készít felvételeket. A csomag tartalmaz egy DB-110 újratölthető akkumulátort, puha tokot és USB-kábelt is. 

A RICOH THETA X 360° kamera legfontosabb jellemzői

  • A RICOH THETA X 360°-os felvételeket készít
  • 2,25"-os LCD kijelzővel van felszerelve.
  • Nincs szükség mobilalkalmazásra a vezérléshez
  • A RICOH THETA X javított képstabilizátorral büszkélkedhet
  • A felvételeket vezeték nélküli kapcsolaton keresztül továbbítja mobiltelefonra
  • Értékelni fogod a beépített GPS-t

A RICOH THETA X 360° kamera fejlett funkciói

A RICOH THETA X kamera vezeték nélkül továbbítja a képeket és videókat okostelefonodra. Beépített GPS-szel rendelkezik, így könnyen beillesztheted a helyadatokat közvetlenül a képekbe. A RICOH THETA X váza magnéziumötvözetből készült, ami nagyon tartós. Ennek ellenére nagyon vékony és könnyű, éppen megfelelő a kézben tartáshoz. A kalandvágyóbbak a kamerát VR-megfigyelésre is használhatják, vagy a THETA+ mobilalkalmazásban szerkeszthetik. 

Különleges alkalmazások 

A Theta rendelkezik egy webes felülettel, a theta360.com címen, ahol megoszthatod 360°-os képeidet más felhasználókkal a világ minden tájáról.  A THETA+ alkalmazás könnyen csatlakoztatható a számítógéphez és a mobiltelefonhoz. A RICOH THETA X kamera közvetlenül feltölti a fényképeket a Facebookra vagy a LINE-ra, ha szeretnéd. A felvételek THETA+ alkalmazásban való feldolgozása után közzéteheted azokat az Instagramon vagy a Twitteren. Az alkalmazás az Android operációs rendszerrel kommunikál


Paraméterek

Érzékelő felbontása 96 000 px
Kijelző mérete 2,25 "

Típus és működés

Képstabilizálás Elektronikus
Típus Szférikus (360)
Jellemzők Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli, GPS, Állványmenet, Hurok felvétel

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 5K
Max. videófelbontás 5.7K (5760 × 2880)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Belső memória 47 104 MB (46 GB)
Támogatott video formátumok H.264, MPEG

Kimenetek

Audio/Video USB-C
Adat interfészek USB-C, GPS

Méretek és tömeg

Szélesség 5,17 cm
Magasság 13,62 cm
Mélység 2,9 cm

Szín

Szín Fekete

Tömeg

Tömeg 144 g
Kód:  OX291a5
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  910846
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15