Oldal frissítése

Ricoh SP 4510SF

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ricoh SP 4510SF

Fedezze fel a a Ricoh SP 4510SF multifunkcionális fekete-fehér nyomtató nyújtotta lehetőségeket! A készülék működtetése kiemelkedően gazdaságos, emellett nagy teljesítményű, nagy sebességű, nagy felbontású és méretét tekintve is figyelemre méltó. A nyomtatási sebessége eléri akár a percenkénti 40 oldalt is, felbontása 1200 × 1200 dpi,  használhatjuk színes szkennelésre, a faxolás funkciója elképesztően gyors és a dokumentum formátumok széles skálájával bírkózik meg. A nagy kapacitású tálcának köszönhetően hatalmas mennyiségű papírral elbír, így középes méretű vállalkozásokban is költséghatékonyan használható.

Több érv is mellette szól

  • Alacsony lapköltség és alacsony fogyasztás
  • Kompakt kialakítás és egyszerű kezelhetőség
  • Produktivitás
  • Széleskörő eszköz-kompatibilitás, duplex nyomtatás
  • A legkorszerűbb biztonsági adatvédelmi rendszer
  • Számos csatlakoztatási lehetőség
  • Gyors nyomtatás nagy felbontásban is

Sok funkció kevés pénzért

A készülékre kedvező ára és alacsony üzemeltetési költsége miatt is érdemes figyelmet fordítani. Az energiatakarékos LED nyomtatófejnek köszönhetően, amely kevesebb helyet foglal, mint a hagyományos lézeres nyomtatófej, kompakt méretekkel és magas teljesítménnyel büszkélkedhet. A többfunkciós készüléken egy nagy, 4,3 hüvelykes érintőképernyőt találunk, melynek felülete a felhasználó igényeihez igazítható. Az időzítő automatikus be- és kikapcsolása és a forradalmi QSU rendszer minimalizálja az energiafogyasztást. Az  kétoldalas nyomtatás csökkenti a papírfelhasználást, így pénzt takarít meg a vállalatának és a környezetet is óvja.

Gyorsaság, teljesítmény és hatékonyság

A teljes leálláshoz a készüléknek mindössze 19 másodpercre van szüksége. Az első oldal kinyomtatását elképesztő módon, hat másodperc alatt megoldja és percenként akár 40 oldalt is képes kinyomtatni. Az 1600 lapos papírkapacitás segítségével nagy teljesítmény elérésére képes. Közvetlenül nyomtathat iOS vagy Android mobil eszközéről is. Ráadásul az IP-Fax, LAN-fax és PC-fax funkciók használatát is támogatja. A színes szkenner segítségével bármilyen dokumentumot továbbíthat e-mail címre, mappába vagy megoszthat USB porton keresztül. USB-ről  vagy  SD kártyáról is képes nyomtatni. Biztonsági funkciói közé tartozik a kódolt és a halasztott nyomtatás, és természetesen a vízjel. A merevlemezen tárolt adatokat titkosítással védheti.

 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Memóriakártya olvasó, Fax, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Scan-to-E-Mail
Szkennelési sebesség 40 oldal/perc

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 40 oldal/perc
Bemeneti tálcák 600 lap
Maximális havi kapacitás 10 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 250 lap

Méret

Magasság 306 mm
Mélység 392 mm
Szélesség 370 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fehér
Kód:  RZ002o
Termékszám:  407304
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15