Oldal frissítése

Richter Czech RS.60.EDK

5 1 értékelés
84 990 Ft

Richter Czech RS.60.EDK

Megbízható, de nem túl drága megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Hogyha igen, akkor a széf az ideális választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb árucikk a(z) Richter Czech RS.60.EDK otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, a bizalmas dokumentumokat és az értéktárgyakat. Méretei révén a(z) Richter Czech szállodai széf ékszerek, úti okmányok és készpénz tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek kétségkívül tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. Szabadon elhelyezheted a helyiségben, mert nem igényel rögzítést. Ezáltal nem kell vesződnöd a fúrással. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kiegyenlíti az alacsonyabb vételár, illetve ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása és bezárása elektronikus zárral történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. Az LCD kijelző fokozza a felhasználó kényelmét. A(z) Richter Czech RS.60.EDK széf szürke színkivitelű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Richter Czech RS.60.EDK legfőbb paraméterei

  • Az otthoni széf kompaktsága és könnyű kezelhetősége miatt népszerű
  • A szállodai széfet akárki tudja használni
  • A(z) Richter Czech RS.60.EDK széf kinyitása és bezárása elektronikus zárral zajlik
  • Szabadon elhelyezheted a helyiségben, mivel nem igényel rögzítést
  • Űrtartalma: 90 l

A(z) Richter Czech RS.60.EDK széf egyéb jellemzői

Vásárlás előtt fontos tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit nézve a(z) Richter Czech RS.60.EDK a közepes széfek közé tartozik. Ennek a modellváltozatnak a külső méretei 60 × 45 × 40 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 59,6 × 44,6 × 34 cm. A(z) Richter Czech által gyártott széf súlya 27 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a védőburkolat határozza meg. Ez a paraméter elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A különféle tárgyak tárolásához 90 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Falba, Padlóra, Bútorra, Szabadon álló
Űrtartalom 90 l
Zár Elektronický na kód
További tulajdonságok Kijelző

Külső méretek

Külső magasság 60 cm
Külső mélység 40 cm
Külső szélesség 45 cm
Tömeg 27 kg

Belső méretek

Belső magasság 59,6 cm
Belső szélesség 44,6 cm
Belső mélység 34 cm

Szín

Szín Szürke
Kód:  RICH878
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0849-40821

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20