Oldal frissítése

Richter Czech RS.25R.EDK

4,0 1 értékelés
34 290 Ft

Richter Czech RS.25R.EDK

Olcsó, de megbízható megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Amennyiben igen, akkor a széf a helyes választás. Ebben a kategóriában az egyik legkeresettebb termék a(z) Richter Czech RS.25R.EDK otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas iratokat. A széf abban különbözik a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása elektronikus zárral történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. A(z) Richter Czech RS.25R.EDK széf fehér színű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Richter Czech RS.25R.EDK alapvető pozitívumai

  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A(z) Richter Czech RS.25R.EDK széf bezárása elektronikus zárral valósul meg
  • Térfogat: 16 l

A(z) Richter Czech RS.25R.EDK széf méretei

Vásárlás előtt érdemes tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei szempontjából a(z) Richter Czech RS.25R.EDK a közepes széfek kategóriájába tartozik. Ennek a modelltípusnak a külső méretei 25 × 35 × 25 cm. Belső méretei pedig 24,6 × 34,6 × 19 cm. A(z) Richter Czech márkájú széf súlya 8,8 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez a paraméter elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A különféle tárgyak tárolásához 16 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Űrtartalom 16 l
Zár Elektronický na kód

Külső méretek

Külső magasság 25 cm
Külső mélység 25 cm
Külső szélesség 35 cm
Tömeg 8,8 kg

Belső méretek

Belső magasság 24,6 cm
Belső szélesség 34,6 cm
Belső mélység 19 cm

Szín

Szín Fehér
Kód:  RICH873
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0849-39566

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20