Oldal frissítése

Richter Czech RS.20.EDK.LAP

4,5 2 értékelés
37 590 Ft

Richter Czech RS.20.EDK.LAP

Megbízható és nem túlságosan drága megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Akkor a széf a tökéletes választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb termék a(z) Richter Czech RS.20.EDK.LAP otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas iratokat. Méreteit nézve a(z) Richter Czech szállodai széf készpénz, úti okmányok és ékszerek tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek bizonyosan tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. Szabadon elhelyezheted a helyiségben, mert nem igényel rögzítést. Így nem kell vesződnöd a fúrással. A széf abban tér el a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása és kinyitása elektronikus zárral történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. A(z) Richter Czech RS.20.EDK.LAP széf szürke színkivitelű. A minőségi védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Richter Czech RS.20.EDK.LAP legfőbb előnyei

  • Az otthoni széf kompaktsága és könnyű kezelhetősége miatt népszerű
  • A szállodai széfet akárki tudja használni
  • A(z) Richter Czech RS.20.EDK.LAP széf bezárása és kinyitása elektronikus zár segítségével valósul meg
  • Szabadon elhelyezheted a helyiségben, mivel nem igényel rögzítést
  • A széf űrtartalma: 27 l

A(z) Richter Czech RS.20.EDK.LAP széf további paraméterei

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei révén a(z) Richter Czech RS.20.EDK.LAP a kis széfek osztályába tartozik. Ennek a modelltípusnak a külső méretei 20 × 43 × 38 cm. Belső méretei pedig 19,6 × 42,6 × 32 cm. A(z) Richter Czech által tervezett széf súlya 11,2 kg, ami nincs hatással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez az adat elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A különféle tárgyak raktározásához 27 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Falba, Padlóra, Bútorra, Szabadon álló
Űrtartalom 27 l
Zár Elektronický na kód

Külső méretek

Külső magasság 20 cm
Külső mélység 38 cm
Külső szélesség 43 cm
Tömeg 11,2 kg

Belső méretek

Belső magasság 19,6 cm
Belső szélesség 42,6 cm
Belső mélység 32 cm

Szín

Szín Szürke
Kód:  RICH879
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0849-40814

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10