Oldal frissítése

Richter Czech RS.17.EDK

5 2 értékelés
21 190 Ft

Richter Czech RS.17.EDK

Megbízható és olcsó megoldást keresel értéktárgyak, kevés pénz vagy dokumentumok megőrzéséhez? Ha igen, akkor a széf a jó választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb termék a(z) Richter Czech RS.17.EDK otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas dokumentumokat. Méreteit tekintve a(z) Richter Czech szállodai széf ékszerek, úti okmányok és készpénz tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek kétségtelenül tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. A lehető legnagyobb biztonság érdekében falba és padlóra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza a kedvezőbb vételár, illetve ez semmiféleképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása elektronikus zárral történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. A(z) Richter Czech RS.17.EDK széf szürke színkivitelű. A minőségi védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Richter Czech RS.17.EDK főbb pozitívumai

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A szállodai széfet egyszerű kezelni
  • A(z) Richter Czech RS.17.EDK széf kinyitása elektronikus zárral történik
  • A(z) falba és padlóra történő telepítéshez lyukakat is előkészítettek a felületén
  • Űrtartalma: 4 l

A(z) Richter Czech RS.17.EDK széf méretei

Vásárlás előtt fontos tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit tekintve a(z) Richter Czech RS.17.EDK a kicsi széfek közé tartozik. Ennek a modellnek a külső méretei 17 × 23 × 17 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 16,8 × 22,8 × 12 cm. A(z) Richter Czech által gyártott széf tömege 2,74 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez a paraméter mindenekelőtt olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A különféle tárgyak raktározásához 4 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Használat

Működés Önállóan
Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Tápellátás Elemes

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Falba, Padlóra
Űrtartalom 4 l
Zár Elektronický na kód

Külső méretek

Külső magasság 17 cm
Külső mélység 17 cm
Külső szélesség 23 cm
Tömeg 2,74 kg

Belső méretek

Belső magasság 16,8 cm
Belső szélesség 22,8 cm
Belső mélység 12 cm

Szín

Szín Szürke
Kód:  RICH807
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0849-39214

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15