Oldal frissítése

Richter Czech RS.75.EDK

4,4 6 értékelés
Leárazás -5 %
90 990 Ft 95 490 Ft

Richter Czech RS.75.EDK

Megbízható és olcsó megoldást keresel értéktárgyak, dokumentumok vagy kevés pénz megőrzéséhez? Hogyha igen, akkor a széf a jó választás. Ebben a kategóriában az egyik legkeresettebb termék a(z) Richter Czech RS.75.EDK otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas dokumentumokat. A biztonság fokozása érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kiegyenlíti az alacsonyabb vételár, illetve ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása elektronikus zárral történik, amelyen elég beütnöd a kódot. A(z) Richter Czech RS.75.EDK széf fekete színkivitelű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Richter Czech RS.75.EDK főbb jellemzői

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A(z) Richter Czech RS.75.EDK széf kinyitása elektronikus zár segítségével zajlik
  • A(z) falba történő telepítéshez lyukakat is fúrtak rá
  • Űrtartalma: 119,7 l

A(z) Richter Czech RS.75.EDK széf méretei

Vásárlás előtt érdemes tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit tekintve a(z) Richter Czech RS.75.EDK a közepes széfek osztályába tartozik. Ennek a modellváltozatnak a külső méretei 45 × 75 × 40 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 44,6 × 74,6 × 36 cm. A(z) Richter Czech által gyártott széf súlya 33 kg, ami nincs hatással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a védőborítás határozza meg. Ez a paraméter mindenekelőtt olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A tárgyak raktározásához 119,7 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba
Űrtartalom 119,7 l
Zár Elektronický na kód
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 45 cm
Külső mélység 40 cm
Külső szélesség 75 cm
Tömeg 33 kg

Belső méretek

Belső magasság 44,6 cm
Belső szélesség 74,6 cm
Belső mélység 36 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  RICH458
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0849-34905

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20