Oldal frissítése

Richter Czech RS.30.EDK

4,7 17 értékelés
42 590 Ft

Richter Czech RS.30.EDK

Olcsó, de megbízható megoldást keresel értéktárgyak, dokumentumok vagy kevés pénz megőrzéséhez? Hogyha igen, akkor a széf a tökéletes választás. Ebben a kategóriában az egyik legkeresettebb termék a(z) Richter Czech RS.30.EDK otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas iratokat. A lehető legnagyobb biztonság érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja az alacsonyabb vételár, illetve ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása és kinyitása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. Az egyrétegű falszerkezet meggátolja az oldalról történő behatolást a széfbe. A(z) Richter Czech RS.30.EDK széf antracit színkivitelű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Richter Czech RS.30.EDK alapvető pozitívumai

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt népszerű
  • A(z) Richter Czech RS.30.EDK széf kinyitása elektronikus zárral valósul meg
  • Egyrétegű konstrukcióval bír
  • A(z) falba való telepítéshez lyukak is elő vannak készítve rajta
  • Űrtartalma: 29 l

A(z) Richter Czech RS.30.EDK széf méretei

Vásárlás előtt célszerű tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei révén a(z) Richter Czech RS.30.EDK a közepes széfek osztályába tartozik. Ennek a modellváltozatnak a külső méretei 30 × 38 × 30 cm. Belső méretei pedig 29,6 × 37,6 × 25,9 cm. A(z) Richter Czech márkájú széf tömege 11,8 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez a paraméter elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A különféle tárgyak raktározásához 29 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Kapcsolódás

Tápellátás Elemes

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba
Köpeny Egyrétegű
Űrtartalom 29 l
Zár Elektronický na kód
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 30 cm
Külső mélység 30 cm
Külső szélesség 38 cm
Tömeg 11,8 kg

Belső méretek

Belső magasság 29,6 cm
Belső szélesség 37,6 cm
Belső mélység 25,9 cm

Szín

Szín Antracit
Kód:  RICH447
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0849-34370

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05