Oldal frissítése

Richter Czech RS.18.EDK

4,8 16 értékelés
21 990 Ft

Richter Czech RS.18.EDK

Olcsó, de megbízható megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Amennyiben igen, akkor a széf az ideális választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb termék a(z) Richter Czech RS.18.EDK otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas dokumentumokat. A lehető legnagyobb biztonság érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása és bezárása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. Az egyrétegű falszerkezet megakadályozza az oldalról történő behatolást a széfbe. A(z) Richter Czech RS.18.EDK széf sötét szürke színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Richter Czech RS.18.EDK legfőbb jellemzői

  • Az otthoni széf kompaktsága és könnyű kezelhetősége miatt népszerű
  • A(z) Richter Czech RS.18.EDK széf bezárása és kinyitása elektronikus zár segítségével zajlik
  • Egyrétegű konstrukcióval bír
  • A(z) falba történő telepítéshez lyukakat is előkészítettek a felületén
  • Űrtartalom: 10,6 l

A(z) Richter Czech RS.18.EDK széf további jellemzői

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit nézve a(z) Richter Czech RS.18.EDK a kis széfek osztályába tartozik. Ennek a típusnak a külső méretei 18 × 29 × 25 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 17,8 × 28,7 × 20,6 cm. A(z) Richter Czech által megalkotott széf súlya 4,4 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a védőborítás határozza meg. Ez az adat elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A tárgyak tárolásához 10,6 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba
Köpeny Egyrétegű
Űrtartalom 10,6 l
Zár Elektronický na kód
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 18 cm
Külső mélység 25 cm
Külső szélesség 29 cm
Tömeg 4,4 kg

Belső méretek

Belső magasság 17,8 cm
Belső szélesség 28,7 cm
Belső mélység 20,6 cm

Szín

Szín Sötét szürke
Kód:  RICH472
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0849-36060

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10