Oldal frissítése

Ricatech PR78 Emmeline Salmon Pink

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ricatech PR78 Emmeline Salmon Pink

Ön a retro stílus szerelmesei közé tartozik? Ha igen, akkor szerezze be ezt a Ricatech Emmeline hordozható rádiót! Ez egy olyan készülék, amely számos hasznos funkcióval és csodálatos retro design-nal rendelkezik. A klasszikus FM rádiónak és a teleszkópos antennának köszönhetően az összes elérhető rádióállomás rendelkezésre áll az Ön számára. A készülék továbbá egy univerzális AUX bemenettel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy más készülékekről is hallgathasson zenét a rádión keresztül. A beépített sztereó hangszórók kitűnő hangminőséget biztosítanak. A rádiót akár fejhallgatón keresztül is hallgathatja. A praktikus szíjnak köszönhetően bármikor, bárhová magával viheti a rádiót. Az elegáns, nosztalgikus bőr különleges megjelenést kölcsönöz a készüléknek.

Legfontosabb jellemzők

  • FM rádió és teleszkópos antenna
  • AUX bemenet
  • Beépített hangszórók: 2 × 1 W
  • Fejhallgató kimenet
  • Alvás funkció
  • Ébresztő rádió
  • Hálózati vagy elemes működés

Zene elalváshoz és ébredéshez

Ön szeret zenét hallgatni közvetlenül lefekvés előtt? Akkor biztosan örülni fog az alvás funkciónak, amelynek köszönhetően a rádió a megfelelő beállításokat követően magától kikapcsol. Reggel pedig ismételten kedvenc zenéjére ébredhet.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 1 W
Kód:  WH0467a7
Termékszám:  PR78 Pink

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10