Oldal frissítése

Ricatech PR1980 Ghettoblaster

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ricatech PR1980 Ghettoblaster

Nosztalgikus lélekként szívesen emlékszik a múltra? Jusson eszébe a fiatalsága erről a Ricatech PR1980 Ghettoblaster típusú hordozható rádióról, amely a nyolcvanas évekbe repít vissza. A készülék retro külseje találkozik a modern kor technológiájával, így az ideális választás azok számára, akik értékelik a múltbeli ötletes megjelenést, ugyanakkor szívesen kihasználják a modern technológiák adta lehetőségeket.

Legfontosabb jellemzők

  • egyedi külső a múlt század 80-as éveit idézve
  • pendrive-ról vagy SD kártyáról is lejátszható zene
  • a retro rádió lejátssza az audiokazettákat is
  • AM/FM rádióállomás kereső
  • csatlakoztatható elektromos hálózathoz, de 4 db elemmel is működtethető
  • nem hiányozhat a fejhallgató kimenet

Élje át a 80-as éveket a saját fülével

Ennek a rádiónak a tulajdonosát biztosan senki sem tudja figyelmen kívül hagyni. A készülék a megjelenésén kívül modern felszereltségével is megörvendeztet. Ugyanis pendrive-ról is hallgatható zene, melyet az USB porthoz csatlakoztathat. Vagy, ha inkább az SD-kártyát részesít előnyben, ehhez is megtalálható a csatlakoztató. De milyen lenne az emlékezés, ha nem lehetne lejátszani a jó öreg kazettákat? A gyártó erre is gondolt, így nem hiányzik a készülékből a kazettás magnó sem.

A barátokkal vagy a családdal bolondozásképpen a beépített mikrofon segítségével kazettára rögzíthetők a saját előadásaik is. A hangot 1 pár 8 W teljesítményű hangszóró szolgáltatja. Az energiaellátást hálózati csatlakoztató vagy 4 db elem biztosítja. Kényelmes fogantyú teszi lehetővé a magnó hordozását.

 

 

 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 16 W

Méret & súly

Szélesség 355 mm
Magasság 140 mm
Mélység 110 mm
Tömeg 1,9 kg
Kód:  WH0467g
Termékszám:  PR1980

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05