Oldal frissítése

Rexel CL410 A4 ClassicCut

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rexel CL410 A4 ClassicCut

Rendezzük az irodában, vagy Ön a tulajdonosa, vagy egy másolatot oktatási központok? Akkor biztosan jól jön kar vágó stabil, nagy kapacitású dugványt Rexel. Hladký řez i při řezaní většího počtu listů vám zajistí čepel, která je vyrobena z vysoce odolné kalené oceli. Ez önélező egy nagyon hosszú élettartamú. Comfort vágás közben elért ergonomikus markolat és a biztonság az Ön kezébe, hogy biztosítsa az átlátszó fedél.

Legfontosabb jellemzők

  • Vágási hossz 310 mm
  • Řez až 15 listů papíru 80 g/m2 současně
  • Pengével speciális, nagy ellenálló edzett acélból
  • Átlós útmutatók 15, 30, 45, 60 fok
  • Az átlátszó fedél védi a kezet
  • Fogantyú a könnyű hordozhatóság
  • Állítható visszafutásgátlót papír
  • retesz

Minden iroda

Základna řezačky je velmi stabilní, velká, těžká a hravě zvládne nařezat až 25 listů papíru 80 g/m2 současně. Továbbá, ez áll egy jól olvasható skála metrikus és angolszász, valamint a vonatkozó iránymutatások különböző formátumoApproxan (A7, A6, A5 és A4). Vágás kis formátumú, mint például fényképek, nem volt probléma. A maximális vágási pontosság, ha A4 gondoskodik a speciális lézer. További előnye a vágókés zár biztonságos átvitelét és állítható visszafutásgátló papírt. Jön két AAA elemet.

További információk:
súly:
6 kg
magasság:
68.5 cm
szélesség:
33 cm
mélység:
8,4 cm

Kód:  PX703
Termékszám:  2101973
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10