Oldal frissítése

REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting 9 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting 9 g

Szereted az édes és pasztell színeket és a bájos csomagolásokat? Akkor ne hagyd ki a REVOLUTION X Soph kollekciót, amelyet a brit influencerrel, Sophiával együttműködve hoztak létre. A kozmetikumokat gyönyörű, krémszínű csomagolásuk és a minőségű szépségápolási tartalmuk teszi különlegessé. A Face Duo Sugar Frosting paletta két highlightert tartalmaz, amelyekkel hűvös és meleg sminkek egyaránt megalkothatók. Ezért nyáron és télen is kiválóan használható. A festékek erősen pigmentáltak és pormentesek. Könnyen alkalmazhatóak. Ez a paletta nagy tartósságának köszönhetően egész napra ragyogóan széppé varázsolja bőrödet. A REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting paletta pezsgő és gyöngyház árnyalatokat tartalmaz, ezért világosabb bőrtípusúak számára is alkalmas.  

A REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting 9 g-os sminkpaletta fő jellemzői

  • A REVOLUTION X Soph kollekció tagja, amelyet Sophia brit influencerrel együttműködve hoztak létre
  • Paletta két highlighterrel pezsgő és gyöngyház árnyalatokban 
  • Magas pigmentáció, hosszan tartó hatás
  • Könnyen felvihető és a bőrbe dolgozható 
  • Hideg és meleg smink készítéséhez egyaránt alkalmas
  • A REVOLUTION X Soph Face Duo Sugar Frosting paletta a világosabb bőrtípusok számára alkalmas 

Használat: 
Vidd fel a highlightert ecsettel vagy ujjaiddal azokra a területekre, amelyekre szeretnéd felhívni a figyelmet. A tökéletes, ragyogó megjelenés érdekében alkalmazd a terméket az orrnyeregre, az arccsontok tetejére, a szem belső sarkaira és a felső ajak szívére. 

Összetétel: 
Baked Eyeshadow Mica, Nylon-12, Butylene Glycol, Magnesium Aluminum Silicate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minerale), Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Tin Oxide, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides). Shade Sugar Frosting-2#:Pressed Eyeshadow Mica, Talc, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minerale), Dimethicone, Polyethylene, Polybutene, Silica, Methylparaben, Propylparaben, Tin Oxide, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides).

Kód:  DEKO5290
Termékszám:  5057566450119

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20