Oldal frissítése

REVOLUTION Soap Styler Duo Szemöldök szappan

Leárazás -30 %
3 350 Ft 4 790 Ft

REVOLUTION Soap Styler Duo Szemöldök szappan

Van egy hölgy a környezetedben, akit szeretnél boldoggá tenni és egy szép ajándékkal meglepni? Ha tudod, hogy szeret vigyázni magára és törődik a külsejével, akkor nem fogsz melléfogni a REVOLUTION kozmetikai ajándékcsomagjával. A készlet termékeket tartalmaz a divatos, dús szemöldök hatás eléréséhez. Ezért találsz benne egy speciális szemöldökszappant és egy Matte Fix Setting Spray-t. A Revolution Soap Styler Duo segítségével a kezdők és a profik is tökéletesen ápolt szemöldököt készíthetnek.

A REVOLUTION Soap Styler Duo ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Ajándékcsomag nőknek
  • A REVOLUTION Soap Styler Duo termékeket tartalmaz a divatos, dús szemöldök hatásért
  • Speciális szemöldökszappannal
  • A Makeup Revolution Soap Styler Duo fixáló spray-vel is rendelkezik
  • A REVOLUTION szett nagyszerű ajándék minden nőnek, aki szeret törődni magával

A csomag tartalma:
Revolution Matte Fix Setting Spray - rögzítő spray
Revolution Soap Styler Duo - Szemöldök szappan

Összetétel

FORRADALMI SZAPPANFORMÁZÓ (KÉSZÍTMÉNY): MIRISZTIXSAV, SZTEARÁT SZÓDA, PROPILÉNGLIKOL, SORBITOL, BUTYROSPERMUM PARKII (shea vaj), az ALOE BARBADENSIS (PALITIONALOE BARBADENSIS, OLEA EURORFUMEA, OLEALO-OLIVE, VOLVOCOLEVANCE, VOL.., EAU), AMP-AKRILÁTOK/ALIL-METAKRILÁT KOPOLIMER, PVP, ALCOHOL DENAT., FENOXIETANOL, ETIL-HEXIL-GLICERIN (EXLATRABERIN, PROPILÉNFCTUMFLYKISCOL, PROPILÉN-KUMFLÓNIAKISZKOL)

Kód:  VBAL8495
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566640367

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15