Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Rose Gold Vegan Collagen Soothing Undereye Patches 60 darab

4,0 3 értékelés

REVOLUTION SKINCARE Rose Gold Vegan Collagen Soothing Undereye Patches 60 darab

Bőröd csak a legjobbat érdemli. A híres REVOLUTION SKINCARE által készített arcmaszk alkalmazási területe: szem. Ez a csúcsminőségű termék tökéletesen ápolja a bőrt. Innovatív formulájának és parfümjének köszönhetően nők számára alkalmas. Legyen szó bármilyen bőrtípusról, használhatod rá, hogy ápolja és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A népszerű REVOLUTION SKINCARE lehúzható arcmaszk rendkívül kellemes állagú és könnyen felvihető. Hatóideje, amíg hagyd a bőrön 15 perc, ez idő alatt megejtheted a jól megérdemelt, relaxáló pihenést. A maszk a hatóanyagok rendkívüli hatásával ragyogó és egészségesnek tűnő bőrt, valamint fiatalos megjelenést kölcsönöz. Elámulsz, ha meglátod a végeredményt!

Arcpakolás REVOLUTION SKINCARE Rose Gold Vegan Collagen Soothing Undereye Patches 60 darab ...
Arcpakolás REVOLUTION SKINCARE Rose Gold Vegan Collagen Soothing Undereye Patches 60 darab ...

A közismert REVOLUTION SKINCARE Rose Gold Vegan Collagen Soothing Undereye Patches 60 darab arcmaszk fontosabb előnyei

  • A népszerű REVOLUTION SKINCARE gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: szem, amelyre remek választás a bőrápolási rutin kiegészítő lépéseként
  • Az összetételének köszönhetően hatékony ápolást nyújt a nők számára
  • A nagyszerű lehúzható típusú arcmaszkot könnyű felvinni és az állaga is egyedülállóan nagyszerű
  • A maszk hatása: hidratáló, tápláló, bőrnyugtató és ránctalanító
  • Minden bőrtípuson remekül működik
  • Az arcmaszk hatóideje: 15 perc

A híres REVOLUTION SKINCARE arcmaszk kiváló hatásai

Jó ötlet, hogy vigyázz a bőrödre, és használd az arcmaszkot rendszeresen. El leszel ragadtatva az elért eredményektől. A hidratálást nyújtó REVOLUTION SKINCARE arcmaszk javítja a bőr hidratáltságát. Egyúttal megtartja rugalmasságát. A tápláló formula intenzíven pótolja az alapvető vitaminokat, javítva a bőr általános állapotát és megjelenését. Számos előnye között egyik említésre méltó tulajdonsága, hogy megnyugtatja az irritált bőrt és csökkenti a bőrpírt. A maszk hasznos lesz a ráncok elleni küzdelemben, és értékelni fogod az öregedés jeleinek lassítását.

Arcpakolás REVOLUTION SKINCARE Rose Gold Vegan Collagen Soothing Undereye Patches 60 darab ...

Összetétel

AQUA (WATER, EAU), GLICERIN, METILPROPÁNDIOL, CHONDRUS CRISPUS (KARRAGÉN) KIVONAT, CERATONIA SILIQUA (SZENTJÁNOSKENYÉRFA) GUMI, OLDHATÓ KOLLAGÉN, ROSA CENTIFOLIA VIRÁGKIVONAT, ARANY, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED LECITHIN, UBIQUINONE, RÉZ TRIPEPTID-1, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, PALMITOIL-PENTAPEPTID-4, PALMITOYL TRIPEPTID-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, TRIPEPTID-1, TRIPEPTID-2, TRIPEPTID-3, ACETIL-ACETAPEPTID-3, ALLANTOIN, ADENOSINE, KÁLIUM-KLORID, SUCROSE, XANTHAN GUM, CELLULOSE GUM, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PEG-60 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ, DISODIUM EDTA, HIDROXI-ACETOFENON, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERYL CAPRYLATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES).

Paraméterek

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Szem

Típus

Típus Lehúzható

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Bőrnyugtató, Ránctalanító

Hatóidő

Hatóidő 15 perc
Kód:  KSPL3737
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566547901

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20