Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE 3% C vitaminnal 30 ml

4,6 95 értékelés

REVOLUTION SKINCARE 3% C vitaminnal 30 ml

Add meg a bőrödnek a jól megérdemelt gondozást. A REVOLUTION SKINCARE 3% C-vitamin arcszérum segít fáradt bőröd újjáélesztésében. A hatékony világosító szérum a C-vitamin-tartalomnak köszönhetően jótékony hatással van a bőrre. A termék lehetővé teszi a bőr számára a finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentését, serkenti a kollagéntermelést és semlegesíti a szabad gyököket. A REVOLUTION SKINCARE arcszérum tisztítja a bőrt és puhábbá teszi a bőr textúráját. Azoknak, akik csak most kezdenek C-vitaminos terméket használni, alacsonyabb koncentrációk előnyösek, és ha a bőr jól tolerálja, akkor a nagyobb hatékonyság érdekében magasabb koncentrációkat is választhatsz.

A REVOLUTION SKINCARE 3% C-vitamin főbb jellemzői

  • A REVOLUTION SKINCARE revitalizáló bőrszérum hatékony antioxidáns C-vitamint tartalmaz
  • Segít a bőrnek a finom vonalak és a ráncok csökkentésében, serkenti a kollagéntermelést és semlegesíti a szabad gyököket
  • REVOLUTION SKINCARE 3% C-vitamin lehetővé teszi a bőr számára, hogy jobban leküzdje a stresszt és a korai öregedést
  • Segít fenntartani az egészséges bőr megjelenését

Használat:
A C-vitamin szérumot naponta egyszer vidd fel első eleinte. Fokozatosan növeld az alkalmazást napi kétszeri alkalomra. Vidd fel reggel és este a hidratáló előtt.

Figyelmeztetés:
Ha bőrpír vagy irritáció jelentkezik, hagyd abba a termék használatát. Kerüld a szemmel való érintkezést.

Összetétel:
Aqua (Water, Eau), Propylene Glycol, Glycerin, Vitis Vinifera (Grape) Oil, Dimethicone, Ascorbic Acid, Xanthan Gum, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Laureth-7, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Limonene, Sodium Hydroxide, Citral, Linalool, CI 77891 (Titanium Dioxide)


Paraméterek

Típus

Termék típusa Szérum

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Korosztály

Korosztály 15+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű, Vitaminos
Kód:  KSPL2602
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566137461

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15