Oldal frissítése

REVOLUTION Relove Super Matte Primer 12 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION Relove Super Matte Primer 12 ml

A REVOLUTION Relove Super Matte Primer tökéletesen előkészíti a bőrt a sminkeléshez. Ennek köszönhetően meghosszabbítja a smink tartósságát, matt hatást kelt, csúnya csillogás nélkül, és összehúzza a kitágult pórusokat. Az arcra és a nyakra kell felvinni, és a lehető legjobb hatás elérése érdekében ecsettel vagy az ujjakkal jól eldolgozni. Ezután csak alkalmazd a kedvenc sminked a bőrtónusodnak megfelelően, és púderezz. A REVOLUTION alapozó krémes állagú, és a legkényelmesebb felvitel érdekében pumpás kiszerelésben érkezik. 

A REVOLUTION Relove Super Matte Primer, 12 ml fő jellemzői

  • REVOLUTION Relove Super Matte Primer sminkalap
  • Tökéletesen előkészíti a bőrt a sminkeléshez
  • Krémes állagú
  • Meghosszabbítja a smink tartósságát, matt hatást kelt, csúnya csillogás nélkül, és összehúzza a megnagyobbodott pórusokat
  • Az arcra és a nyakra kell felvinni, és ecsettel vagy az ujjakkal eldolgozni
  • A REVOLUTION primer pumpás kiszerelésben érkezik a legkényelmesebb alkalmazás érdekében

Összetétel:
AQUA (WATER, EAU), BUTYLENE GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM POLYACRYLATE STARCH, NIACINAMIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE).

Alkalmazás: 
Sminkelés előtt vigyél fel megfelelő mennyiségű primert az arcra és a nyakra, majd ecsettel vagy az ujjaiddal dolgozd el a bőrön.


Kód:  DEKO5152
Termékszám:  5057566479189

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05