Oldal frissítése

REVOLUTION PRO Ultimate Soft Brown

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION PRO Ultimate Soft Brown

A REVOLUTION márka piacra dobta az Ultimate Soft Brown fixáló szemöldök gélt, amely különösen a sötét hajú nők számára alkalmas. Ez a gél természetes színt és formát kölcsönöz a szemöldöknek, és tökéletesen rögzíti azt. Hihetetlen, de a gél akár három napig is a szemöldöködön marad! A ferde kefe könnyedén keretezi és kiemeli a szemöldököt. Ezután a spirálkefével vidd fel a zselét a szemöldökre, hogy volumenes és telt szemöldököt varázsoljon. Az Ultimate Gel természetes hatást kölcsönöz a szemöldöknek, és a szőrszálakat hosszú ideig rögzíti. Az E-vitamin-tartalomnak köszönhetően a szemöldök is táplált.

A REVOLUTION PRO Ultimate Soft Brown legfontosabb jellemzői

  • A REVOLUTION szemöldök gél hangsúlyozza a szemöldök természetes megjelenését
  • A gél kitölti a szemöldököt és teltebbé varázsolja
  • Az Ultimate gél akár három napig is fixálhatja a szemöldököt
  • A Soft Brown árnyalata alkalmas a sötét haj viselőinek
  • A szemöldök is táplált az E-vitaminnak köszönhetően
  • Tartalmaz egy ferde kefét a szemöldök keretezéséhez és egy spirális kefét a fésüléshez

Használat:
Egy applikátor segítségével vidd fel a gélt a szemöldökre, és állítsd be a kívánt alakot. A sminkelés utolsó szakaszában használható a szín hozzáadásához és a szemöldök rögzítéséhez.

Árnyalat:
Soft Brown

Összetétel:
Isododecane, Hydrogenated Polycyclopentadiene, Dimethicone, Mica, Ethylene / Propylene / Styrene Copolymer, Disteardimonium Hectorite, Butylene / Ethylene / Styrene Copolymer, Phenoxyethanol, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, BHT.
[+/- MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: CI 77891 ( Titanium Dioxide ), CI 77499 ( Iron Oxides ), CI 77492 ( Iron Oxides ), CI 77491 ( Iron Oxides )].


Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Gél
Kód:  DEKO4879
Termékszám:  5057566289511

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15