Oldal frissítése

Revogi Smart Power Plug EU

4,1 9 értékelés

Revogi Smart Power Plug EU

Most már aztán tényleg semmi akadálya annak, hogy  saját kezébe vegye  az egész háztartás irányítását . Nincs többé felesleges elektromos-berendezés járatás, villamos energia-  és pénzpazarlás. A Revogi Intelligens Plug Power Plug EU  távirányítós konnektor lehetővé teszi,  hogy a  WiFi vezérelje a háztartási készülékeket, beleértve a fogyasztásaikat is. iOS és Android alkalmazásokkal egyszerű a vezérelés is  és a nyomonkövetés is.

 

A Revogi Smart Power Plug EU (WiFi) távirányítós konnektor   főbb jellemzői

  • Jelentős költségmegtakarítás a vezérelt fogyasztás eredményeként
  • WiFi vezérlés mobil alkalmazásokkal (Android, iOS)
  • Időzítő (gyerekzár és védelem a tolvajok ellen is)
  • Áttekintés a villamosenergia-fogyasztásról + Hosszú távú energetikai statisztikák
  • Minimalizálja  a készülék túláram miatti sérülésének kockázatát
  • EU konnektor

 

Az intelligens konnektor = pénzmegtakarítás

Az intelligens foglalat koncepciójának kidolgozása időbe került. A háztartásokban  egyre több villamos- energiát fogyasztó eszköz tűnik fel . És az energia ára folyamatosan növekszik. Hol lehet itt megtakarítani? Ezzel a termékkel Ön természetesen meg tudja mondani a készülékeinek  egyértelműen,  mikor „egyenek”,  és mikor ne fogyasszanak. Bónuszként  kap egy áttekintést  az egyes készülékek tényleges fogyasztásáról. Az is nagyon egyszerű lesz ezután,   hogy például  kiválassza azt a régi készüléket, amelyet érdemes lecserélni a magas fogyasztása miatt. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Fekete

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Elektromos hálózat
Kód:  RVG010e
Termékszám:  SOW512-D06
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20