Oldal frissítése

REVLON Uniq One Lotus

5 1 értékelés

REVLON Uniq One Lotus

Amennyiben tökéletesen hidratált hajra és fejbőrre vágysz, válaszd a REVLON Uniq One Lotus ajándékszettet. Ebben a készletben egy intenzíven hidratáló hajmaszkot és egy kiöblítést nem igénylő lótusz hajkezelést találsz. Az intenzíven hidratáló hajmaszkot könnyű kiöblíteni, helyreállítja és táplálja a hajat, visszaadja az erejét, selymesen puhává teszi, illetvemegakadályozza a töredezett hajvégeket és a haj sérülését. A kiöblítést nem igénylő lótusz hajkezelés magával ragad a finom virágillatával. Hidratálja a hajat és csodálatos végeredményt biztosít. A Lotus Flower Leave-in Hair Treatment használata után a hajad selymesen puha lesz.

A REVLON Uniq One Lotus ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes hidratálás a Super10R Hair Mask segítségével
  • A maszk védi a hajat a káros hatásoktól
  • Ragyogóan fényes és selymes hajat eredményez
  • A hajad soha nem lesz gubancos
  • A nem-zsíros összetételének köszönhetően nem nehezíti el a hajat
  • Lotus Flower Leave-in Hair Treatment magával ragadó kellemes illattal
  • Hidratálja és regenerálja a hajat
  • Ragyogást nyújt és megelőzi a haj göndörödését
  • Védelmet nyújt a hajnak a hőformázás során

Tökéletesen hidratált haj a Super10R Hair Mask hajmaszkkal

A Super10R Hair Mask hidratáló hajmaszk igazán mélyen hidratálja a hajat. Ezáltal védi a hajadat a káros külső behatásoktól és az UV sugárzástól. A Super10R Hair Mask hajmaszk segítségével a hajad hihetetlenül fényes és selymesen puha lesz, emellett nem kócolódik össze és búcsút inthetsz a töredezett hajvégeknek is. A hidratáló maszk a haj gyökereitől egészen a hajvégekig táplálja a hajadat. A nem zsírosállagának köszönhetően egyáltalán nem nehezíti el a hajat. A Super10R Hair Mask hajmaszk dússá teszi a hajadat és mélyrehatóan regenerálja a sérült hajszálakat.

Gyönyörű és sima haj a Lotus Flower Leave-in Hair Treatment termékkel

A kiöblítést nem igénylő hajápoló magával ragadó virágillattal érkezik. A Lotus Flower Leave-in Hair Treatment segítségével a frizurád tovább tart, a hajad pedig dúsabb lesz. A hajápoló kifogástalanul hidratálja és regenerálja a száraz és sérült hajat, gondoskodik a haj fényéről és megakadályozza a haj göndörödését. Emellett védelmet nyújt a hőhatással szemben is, így aggodalom nélkül vasalhatod a hajadat. Másik előnye, hogyUVA és UVB szűrőkkel védi a hajszínt is. A Lotus Flower Leave-in Hair Treatment megkönnyíti a hajfésülést, megelőzi a haj gubancolódását és a töredezett hajvégeket is.

A Super10R Hair Mask használata:
Vidd fel a frissen mosott hajra samponozás után, hagyd hatni 3 percig majd alaposan öblítsd ki a hajból.

Lotus Flower Leave-in Hair Treatment használata:
Vidd fel a nedves hajra 20 cm-es távolságból, majd folytasd a hajszárítással, vagy hagyd megszáradni. Használhatod száraz hajra is. Nem igényel kiöblítést!

Super10R Hair Mask összetétele:
Aqua (voda), dimethikon, cetearylalkohol, chlorid behentrimonium, glycerin, C10-18 triglyceridy, butylenglykol, stearamidopropyldimethylamin, bis-diglycerylpolyacyladipát-2, polykvaternium-37, PPG-7/3 aminopropyl-dimethikon, isopropylalkohol, glyceryl-dibehenát, kyselina citrónová, ceteareth-20, tribehenin, oleth-5, tokoferylacetát, fytantriol, glycerylbehenát, pšeničné aminokyseliny, chlorid sodný, laurylglukosid,PEG-90M, parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Limonen, Linalool, Alfa-Isomethyl Ionon, Fenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben

 Lotus Flower Leave-in Hair Treatment összetétele:
Aqua (voda), Cetearylalkohol, Behentrimoniumchlorid, cyklopentasiloxan, panthenol, isopropylalkohol, quaternium-80, propylenglykol, disodná EDTA, hedvábné aminokyseliny, sodná sůl methoxybenzoylmethanu, parfum, Linalool, Geraniol, citronellol, alfa-isomethyl-ionon, citrál, cinnamylalkohol, fenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló hatás

Űrtartalom

Űrtartalom 450 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Hatás

Hatás Hidratáló hatás
Kód:  KSDS1130
Termékszám:  8432225096391

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15