Oldal frissítése

Revlon RVST2211PE Smoothstay Coconut Oil

5 1 értékelés
16 890 Ft

Revlon RVST2211PE Smoothstay Coconut Oil

Szeretned, ha neked is szép, fényes és egészséges lenne a hajad? Akkor itt az ideje, hogy beszerezz egy hajvasalót a felkapott REVLON gyártótól. A rendelkezésre álló hőfokok száma: 10 hőfokozat. Tökéletes frizurát készíthetsz a széles hőmérséklet-tartománnyal 80 és 235 °C között, amelynek köszönhetően a hajvasaló az egyénre szabva, a haj állapotának megfelelően ápolja a hajat. Kíméletesen adja meg a hajszálaknak a kívánt formát, erőt és fényt. A vasaló által nyújtott teljesítmény 50 W, így gyorsan meleg lesz, azaz 45 s alatt. A vasaló kerámia felülete könnyedén csúszik a hajon, és így nem kell nagy erőfeszítéseket tenned, amikor formázod a hajad. Pontosan olyan lesz a frizurád, amilyennek szeretnéd. A vasaló felülete turmalin antisztatikus anyagot kapott, amitől nem fog feltöltődni a hajad, és hajkoronád megőrzi természetes fényét. A vasaló lapjaira kókuszolaj került. A lapszélesség: 25 mm.

Hajvasaló Revlon RVST2211PE Smoothstay Coconut Oil ...
Hajvasaló Revlon RVST2211PE Smoothstay Coconut Oil ...

Az ismert Revlon RVST2211PE Smoothstay Coconut Oil hajegyenesítő fontosabb jellemzői

  • Az ismert REVLON hajegyenesítő úgy ápolja a hajad, mint egy szalonban
  • A készülék által kínált hőfokozatok száma: 10
  • Felmelegedési idő mindössze 45 s
  • A vasalólapok kókuszolajos felületűek
  • A vasalólapok szélessége: 25 mm
  • Az ionos REVLON hajvasaló kiváló megoldás, ha sima és fényes frizurát szeretnél
  • Hullámos hajhoz is megfelelő
  • Nem hiányzik róla a biztonsági, automatikus kikapcsolás funkció, illetve a működést jelző fény sem
  • Az egyszerűen leolvasható kijelzőn a szükséges információk láthatók
  • A kényelmes használatot garantálja a rugalmas kábel, amelynek hossza 1,8 m
  • A biztonsági retesz lehetővé teszi a megfelelő tárolást
  • A tároló tok jól jön a tároláshoz
  • A gyártó gondolt a praktikumra is, és ellátta egy hurokkal, hogy fel lehessen akasztani

A neves REVLON hajegyenesítő elkápráztat különféle trükkös megoldásaival

A hajvasaló negatív iongenerátorral van felszerelve, amely a sztatikus elektromosság szabályozójaként működik. Az innovatív, lebegő lapok szabályozzák, hogy mekkora nyomás legyen a tincsen, így kellőképpen védik a hajszálat a károsodástól. Ugyanakkor, nem kell aggódnod amiatt sem, hogy törni fog a hajad. Ezt a hajvasalót könnyedén az igényeidhez igazíthatod, és pillanatok alatt hajsütővassá alakíthatod. A precíz hajvasalásra, és gyönyörű fürtök kialakítására készült. Ha te is azok közé tartozol, akik nem biztosak abban, hogy áramtalanították-e a készüléket, értékelni fogod, hogy a vasaló működését fény jelzi, ill. az automatikus kikapcsolást. A népszerű REVLON hajsimító ideális azok számára, akik tökéletes frizurát szeretnének elérni gyengéd formázással.

Hajvasaló Revlon RVST2211PE Smoothstay Coconut Oil ...

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet

A népszerű REVLON hajvasaló segítségével könnyedén megformázhatod még a rakoncátlan hajtincseket is. Biztonsági retesszel rendelkezik, amely gondoskodik arról, hogy a vasalólapok le legyenek zárva. Főleg a tárolásnál lesz előnyös ez a funkció. A rajta lévő hurok jól jön, amikor el kell raknod a vasalót. A hajvasaló hálózati tápellátással rendelkezik, így nem kell megszakítani a hajvasalást. A hajvasalóba beépített akkumulátort tett a gyártó, amellyel még egyszerűbb lesz a frizurakészítés. A neves REVLON hajvasaló lenyűgöző látvány nagyszer kialakításával. A csodálatos fekete szín mindenkire jó benyomást tesz.

A népszerű REVLON hajvasaló hasznos kiegészítőkkel büszkélkedhet

A hajvasalón kívül a következőket is megkapod a csomagban: tároló tok. Használaton kívül a vasalót, könnyen rögzítheted a védőtokkal, és tarthatod a mellékelt hordtáskában, amely nemcsak tárolásra praktikus. Nem fog cserben hagyni, hiszen kényelmes használni, mivel a kábelhosszúság 1,8 m. Ennek köszönhetően lesz elég mozgástered a frizura kialakításához, és a kábel nem fog zavarni.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Flexibilis kábel, Akasztó szíj, Mozgó simítólapok
Vasalófelület anyaga Kerámia, Turmalin
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 235 °C
Min. hőmérséklet 80 °C
Hőmérséklet fokok száma 10
Teljesítmény 50 W
Bemelegedési idő 45 s

Funkciók

Kijelző LED kijelző
Funkciók Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Ionizálás, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 1,8 m
Kiegészítők Tároló tok
Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  REVvl001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RVST2211PE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15