Oldal frissítése

Revlon RVST2204E

5 2 értékelés
19 490 Ft

Revlon RVST2204E

Szerezz be egy olyan eszközt az amerikai Revlon cégtől, amellyel megszépítheted a hajad! A Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló selymesen puha és egészségesebb hajat biztosít most még kevesebb idő alatt. Bármely hajtípussal használható, és még a nagyobb tincseket is kiegyenesíti. A Revlon hajvasaló az egyenletes hőátadás biztosítása és a hajkárosodás kockázatának csökkentése érdekében négy 12 mm-es, kerámiabevonatú rézlemezzel rendelkezik. Az extra sima felület miatt a haj egyetlen mozdulattal történő kiegyenesítése kétszer olyan gyors lesz. A Revlon LED-kijelzővel is rendelkezik, valamint tízfokozatú hőmérséklet-beállítást és hőmemória funkciót is kínál. A hajvasaló hideg csúcsa, valamint a vasalófelületek automatikus kikapcsolása és lezárása gondoskodnak a biztonságos használatról.

A Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló legfontosabb jellemzői

  • A Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló bármely hajtípussal használható
  • Az egyenletes hőátadás és a hajsérülés kockázatának csökkentése érdekében a hajvasaló négy 12 mm-es, kerámiabevonatú rézlemezzel rendelkezik
  • Az extra sima felület kétszer olyan gyorsan egyenesíti ki a hajat egyetlen mozdulattal
  • A Revlon hajvasaló LED kijelzővel rendelkezik, és tízféle hőmérséklet-beállítást kínál, akár 235°C-ig
  • A termikus memória funkció időt takarít meg
  • A hőveszteség kiküszöbölésének köszönhetően a hajvasalás sebessége megduplázódik
  • A biztonságod érdekében a hajvasaló csúcsa hideg, és 1 óra inaktivitás után a hajsütővas automatikusan kikapcsol, a vasalófelület pedig lezárható
  • A Revlon készülék univerzális, kettős feszültséggel működik

Revlon hajvasaló kétszeres teljesítménnyel

A Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló kivételes az innovatív dupla lemezes kialakításnak köszönhetően. Segítségével egyetlen lépésben kétszeresen vasalhatod ki a hajad. Úgy működik, hogy az első lemez kiegyenesíti a hajat, majd a második lemez tovább simítja, így a haj még egyenesebb lesz.

Selymesen puha és egészségesebb haj rövidebb idő alatt

Mivel a Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló egyenes vasalófelületei között nincs hőveszteség, a vasalás sebessége megduplázódik. Ennek hála a hajad csak fele annyi ideig érintkezik a forró lemezekkel, így selymesen puhább és egészségesebb lesz.

Négy kerámiabevonatú rézlemez az egyenletes hőátadás és a sima siklás érdekében

Kíváncsi vagy, mi áll a Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló sikerének hátterében? A válasz egyszerű. Négy 12 mm-es, kerámiabevonatú  rézlemezzel szerelték fel, amelyek egyenletes hőátadást biztosítanak. Ezeknek köszönhetően a hajvasaló kivételesen simán siklik, ami kétszer olyan gyors hajvasalást eredményez egyetlen mozdulattal. A Revlon hajvasalóval nagyobb tincseket is kiegyenesíthetsz, így nemcsak időt spórolhatsz, de a hajadat is megkíméled a károsodástól.

A Revlon hajvasalóval nincs több göndörödés

Tartasz a göndörödéstől? A Revlon Double Straight RVST2204E hajvasalóval nem fenyeget többé ez a kellemetlenség. A készülék minden hajtípust könnyedén megszelídít. LED kijelzővel rendelkezik, és tíz hőmérséklet-beállítás közül lehet választani, maximum 235°C-ig. További előnye a termikus memória funkció, amely gondoskodik a gyorsabb hajformázásról, mivel nem kell újra és újra beállítanod a kívánt hőmérsékletet.

A Te biztonságod a legfontosabb

A Revlon a biztonságodra is nagy hangsúlyt fektet. A Revlon Double Straight RVST2204E hajvasaló csúcsa ezért hideg, és a készülék 1 óra inaktivitás után automatikus kikapcsol. Univerzális, kettős feszültséggel működik, és a vasalófelületek lezárhatók. A Revlon hajvasalót a nyaralásra is magaddal viheted, és elkápráztathatod a helyieket a gyönyörű frizuráddal.

A nők 90 éve szépítkeznek a Revlon termékekkel

A New York-i székhelyű Revlon 1932 óta van jelen a piacon. Ez idő alatt termékeit a nők szerte a világon megszerették. A márka szépség- és hajápolási termékek széles választékát kínálja. Szépítkezz te is e több generáción át bevált, minőségi termékekkel!


Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Mozgó simítólapok
Vasalófelület anyaga Kerámia, réz
Max. hőmérséklet 235 °C
Min. hőmérséklet 140 °C
Hőmérséklet fokok száma 10
Teljesítmény 75 W

Funkciók

Kijelző LED kijelző
Funkciók Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,5 m
Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  REVZV042
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RVST2204E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10