Oldal frissítése

Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil

Leárazás -10 %
14 390 Ft 15 990 Ft

Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil

Mindig olyan rendezett frizurát szeretnél, amilyet a fodrászod készít neked? A közismert REVLON gyártó által gyártott hajszárító pontosan ebben segít majd. Kíméletes és gyengéd hajápolással okoz igazi meglepetést. A jól átgondolt kivitelezéssel bíró hajszárítót szuper funkciókkal egészítik ki, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek az élettartama hosszú, teljesítményfelvétele pedig: 2000 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebb levegő-eloszlatást biztosít. Természetesebb módon szárít, ezáltal nem kell a begöndörödés miatt aggódnod, és fantasztikus hajkoronád lesz. A nagyszerűen kialakított szűkítő nagy sebességű légáramlást hoz létre, így lehetővé teszi, tincsről tincsre haladva formázd a frizurát, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétfújnád.

Hajszárító Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil ...
Hajszárító Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil ...

A híres Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil hajszárító leglényegesebb tulajdonságai

  • A neves REVLON hajszárító segítségével hajad puha, lágy esésű és fényes lesz
  • Az ionizátornak köszönhetően csodásan puha és lágy esésű lesz a hajad
  • A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele: 2000 W
  • 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A frizura végleges rögzítéséhez hideg levegő áll rendelkezésre
  • A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhossz: 1,8 m
  • Nem kell sokáig várni, mert gyorsan felmelegszik
  • A csomagban található többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete

Ionok az egyenletesen sima és puha hajért

A népszerű REVLON hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem a hajad ápolását szolgáló funkcióival is lenyűgöz A tökéletes frizurához vezető első lépés a hajszárítással kezdődik, hiszen elengedhetetlen a későbbi hajformázáshoz. A népszerű REVLON hajszárító az ionizátorral biztosítja, hogy a hajad sima és puha legyen. Az ionizátorral ellátott hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek hidratálják a hajat, egyúttal megakadályozzák hajszálak kiszáradását és hullámosodását. A haj fényes, puha és természetesen szép marad. A frizura végleges rögzítéséhez egy praktikus gomb található a hideg levegő áramlásához, amely nem nehezíti el és nem melegíti túl a hajat. Gyors felmelegedés funkcióval rendelkezik, így nem vesztegetsz időt, és azonnal kezdheted a hajadat formázni. A csomagban a közismert REVLON hajszárítón kívül a következő tartozékok kapnak helyet akasztó pánt.

Hajszárító Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil ...

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Gyorsmelegítés

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 000 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,8 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  REVvl002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RVDR5317E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20