Oldal frissítése

Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP

4,6 134 értékelés
16 790 Ft

Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP

Olyan termék megvásárlását fontolgatod, amely egyszerre használható hajszárításra és hajformázásra? Akkor a Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP hajformázó elengedhetetlen kelléke lesz a készletednek. A Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP egy statikus hajformázó, amely nem forog magától, így kézzel formázhatod a hajadat pontosan úgy, ahogyan azt Te szeretnéd. A Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP hajformázó 3 hőmérsékletszintje közül választhatsz, így nem kell aggódnod, hogy a hajad túlmelegszik. A termék másik nagyszerű tulajdonsága, hogy 2 sebesség közül választhatsz. Megválaszthatod, hogy milyen gyorsan szeretnéd formázni a hajadat. Az ionizálás célja a haj védelme.


A Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP statikus hajformázó legfőbb jellemzői

  • 2 az 1-ben hajformázó - használhatod hajszárításra és hajformázásra is
  • A Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP a statikus hajformázók kategóriájába tartozik
  • Háromszoros kerámia rács biztosítja az egyenletes szárítást
  • A Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP hajformázó ovális formája biztosítja a frizura kívánt megjelenését
  • 3 hőmérsékleti szint közül választhatsz
  • Ugyanakkor 2 sebesség közül választhatsz
  • Ionizációs funkció gondoskodik a haj védelméről, hidratálásáról és fényéről
  • A Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP hajformázó energiafogyasztása 1100 W
  • A kefe vaddisznó sörtékből készült, amelyek megszüntetik a faggyútermelést
  • A tápkábel 1,2 m hosszú
  • Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP hajformázó fekete és rózsaszín kivitelben


Hajszárítás és hajformázás egy frizurává egyben

A Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP hajformázó gyakorlatilag két eszközt használ egyben. A tökéletes frizurát közvetlenül hajmosás után készítheted el, amikor a legjobb vele dolgozni. A frizurád még tovább tart, mintha normál módon formáznád a hajad. A Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP hajformázó háromszoros kerámia rácsa biztosítja a haj alapos és egyenletes szárítását.A hajsütővas ovális formája biztosítja a kívánt megjelenést és volument. Emellett jelentősen csökkenti azt az időt, amíg a forró levegőnek a hajadra kell hatnia, összehasonlítva a hagyományos hajszárítóval történő szárítással. A Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP hajformázóval nemcsak időt spórolhatsz, hanem a hajadat is megkímélheted.

Az ionizációs technológiával bármilyen hajtípusra eredményt érhetsz el

Ha azok közé tartozol, akiket durvább, göndör vagy könnyen villanyosodó hajjal áldott meg a sors, a Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP statikus hajformázó ezzel is megbirkózik. Használatakor ionizációs funkciót használhatsz, amely rövid idő alatt láthatóan simábbá, fényesebbé és kifejezetten kellemesebb tapintásúvá varázsolja a rakoncátlan hajszálakat.

Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP hajformázó vaddisznó sörtékkel

A Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP hajformázó keféje vaddisznó sörtékből készült, amelyek már régóta a legjobb választásnak bizonyultak mindenféle kefe esetében. A vaddisznó sörték megszüntetik a faggyútermelést az egész fejbőrön, így nem kell olyan gyakran hajat mosnod, miközben gyengéden kibogozza a hajad teljes hosszát. Ez a sörtetípus, amelyet a Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP hajsütővasban is használnak, különösen alkalmas a törékeny, göndör vagy rendkívül sűrű hajú nők számára.

Egyéni gondoskodás minden nő számára

Minden nő más és más, és az egyik nő hajának teljesen más ápolásra van szüksége, mint a másikéra. Fésülni, szárítani, göndöríteni, vasalni vagy gyógyítani szeretnéd a hajadat? A Revlon, a szépségiparban világszerte legendának számító amerikai cég kezében a hajadat tökéletesen ápolja az egyéni igényeidnek megfelelően. Kényeztesd hajadat a Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP statikus hajformázóval, amely egyszerre két hajápolási lépést is elvégez.


Paraméterek

Típus

Típus Fix fejes

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Gyorsmelegítés, Szárítás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 100 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,2 m
Tartozékok Forrólevegős hajformázó

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  REVKF228
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RVDR5222E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10