Oldal frissítése

REVLON Pro You Tápláló kezelés 500 ml

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVLON Pro You Tápláló kezelés 500 ml

A REVLON Pro You Tápláló hajmaszkja egy speciális kozmetikai termék, amelyet a haj mély táplálásának és hidratálásának érdekében fejlesztettek ki. Ez az egyedülálló hajápoló búza fehérje és keramid kivonatot tartalmaz, hogy hidratálja, táplálja és erősítse a hajat. Megadja a haj káprázatos fényét és csodálatos könnyedségét. A speciális összetételének köszönhetően a búza fehérje és keramid kivonat természetes hidrolipidek segítségével helyreállítja a fejbőr védőrétegét miközben mélyen táplálja a hajat. Ezáltal haja erős, élettel teli és ragyogóan fényes lesz!
A hatékony hatóanyagok bősége táplálja haját és vissza adja annak eredeti szépségét. A maszk alkalmas száraz és dehidratált hajra, segít neki visszanyerni a lágyságát, szépségét és a természetes fényét. Kényeztesse haját ezzel a luxus maszkkal, hogy az egészséges és szép legyen!
Hatóanyagai:Búza fehérje és keramid kivonat, amely hidratálja, táplálja és erősíti a hajat, megadja annak ragyogó fényét és csodálatos könnyedségét.
Hajtípus:
A száraz és dehidratált hajra
Alkalmazás:
Vigye fel egyenletesen a nedves hajra. Hagyja 3-5 percig hatni majd alaposan öblítse le. A tökéletes eredmény érdekében alkalmazza 2-3 alkalommal hetente.

Kiszerelés:
500 ml-es

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL2064
Termékszám:  8432225014180

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10