Oldal frissítése

REVLON Be Fabulous Damaged Cream Keratin Shampoo 250 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVLON Be Fabulous Damaged Cream Keratin Shampoo 250 ml

Csodálatos sampon a rendkívüli nőknek. Tapasztald meg a filmsztár érzést egy tökéletes frizurával, amely tele van egészséggel és ragyogással. A Be Fabulous Damaged Cream Keratin Shampoo sampon egy adag keratint ad a hajadnak, amely helyreállítja a károkat. A különleges C.R.E.A.M. rendszer gondoskodik a minden részletében tökéletes hajról.

C.R.E.A.M. rendszer:

  • Color protection - színvédelem
  • Repair - megújítja a hajszálak szerkezetét
  • Enhancement - ragyogás
  • Anti age - lassítja  a haj öregedését
  • Moisturizing - hidratálás

Felhasználás:
Masszírozd be a sampont a nedves hajba. Alaposan öblítsd le.

Összetétel:
Aqua (water (eau)) Sodium Laureth, Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine,, Sodium Chloride Chloride, Lauryl Pyrrolidone, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil,, Sodium Glycolate, Peg-12 Dimethicone, Peg-150 Pentaerythrityl, Tetrastearate, Glyceryl Laurate, Peg-6 Caprylic/capric Glycerides, Disodium Edta, Propylen Glycol, Panthenol, Polyquaternium-7, Alcohol, Denat., Rosmarinus Officinalis (rosemary) Leaf Extract, Salvia, Officinalis (sage) Leaf Extract, Perfum (fragrance), Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben.

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL3195
Termékszám:  8432225077550
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05